ته چین،

دستور پخت کوکوی تره فرنگی

کد خبر: ۱۰۴۱۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 12 April 2021
تعداد بازدید : 32673
کد خبر: ۱۰۴۱۱۵۶
|
۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 12 April 2021
|
57440 بازدید
بازدید 57440
کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است و در طبخ انواع مختلف این غذا از سبزی، پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ، سیب زمینی و ادویه به‌طور معمول استفاده می‌شود. کوکو معمولاً به صورت پهن و گرد یا بیضی درست می‌شود. کوکوی تره فرنگی یکی از انواع کوکوهای خوش طعم است. طرز تهیه این کوکو را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟