ته چین؛

طرز تهیه خورش مرغ آذربایجانی و کته

کد خبر: ۱۰۴۱۱۶۷
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 14 April 2021
تعداد بازدید : 59082
کد خبر: ۱۰۴۱۱۶۷
|
۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 14 April 2021
|
82569 بازدید
|
۴
بازدید 82569
۴
خورش مرغ آذربایجانی یک غذای بسیار خوش طعم و مجلسی ایرانی است. دستور پخت این خورش را به همراه کته با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
همیشه تبریز و اصفهان، مهد بهترین آشپزان ایران‌زمین بوده‌اند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
اصفهان!!!
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
بد نیست تحقیقی بکنی ببینی بیشترین غذاهای ایرانی مال کجا هستن که ثبت جهانی شدند.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۵
سلام حتما یکی با نقش و نگار دستش میومد جلوی دوربین