استاندار کرمان:

اختیارات استان‌ها افزایش پیدا کند

استاندار کرمان گفت: باید در راستای تحقق شعار سال اختیارات استان‌ها افزایش پیدا کند.
کد خبر: ۱۰۴۱۹۸۹
|
۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۶ 22 March 2021
|
9696 بازدید
|
۳


به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کرمان، علی زینی وند در گفت و گویی با موضوعیت شعار سال با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» ازسوی مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: بیش از یک دهه است که مقام معظم رهبری در نامگذاری سال‌ها، بر روی بحث اقتصاد، تولید و پشتیبانی از این موارد متمرکز شده‌اند که نشان می‌دهد موضوع اقتصاد، معیشت مردم و بحث تولید و خودکفایی با محوریت‌های سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مورد توجه ایشان همواره بوده است.

وی با تاکید بر اینکه نقطه آسیب کشور طی سال‌های اخیر مسائل اقتصادی بوده و دشمنان جمهوری اسلامی نیز با آگاهی از این موضوع، سال هاست که مسائل اقتصادی ما را مورد تحریم قرار داده‌اند، افزود: برهمین اساس در تداوم این نامگذاری‌ها و تداوم تمرکز بر روی این موضوعات، مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند که بسیار هوشمندانه و دقیق بود.

استاندار کرمان با بیان اینکه در حوزه تولید ظرفیت و امکانات بسیار زیادی در کشور و به ویژه استان کرمان وجود دارد، تصریح کرد: مردم ما نیز توانمندی‌های زیادی داشته و در جذب سرمایه نیز خوشبختانه در کشور با مشکل زیادی روبرو نیستیم اما در عمل وقتی برای تولید، کسب و کار و سرمایه گذاری کسانی می‌خواهند اقدام کنند با موانع متعدد قانونی مواجه می‌شوند.

زینی وند با بیان اینکه تمرکز گرایی، غیرشفاف بودن قوانین، واردات بی رویه و غیرحساب شده و… مواردی بوده که تولید ملی را تا حدودی تضعیف کرده یا حداقل در تداوم نامگذاری شعار سال قبل با عنوان «جهش تولید» همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموند به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم، افزود: خوشبختانه در کشور این موانع شناسایی شده است و برای اینکه بتوانیم در تولید، جهش قابل قبولی ایجاد کرده و ظرفیت‌های مردمی را به کار گرفته و جذب سرمایه گذاری داشته باشیم و به تناسب آن تولید ثروت و افزایش جنبه‌های مختلف تولید را شاهد باشیم؛ باید مانند خیلی از کشورهای توسعه یافته مانع زدایی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باید موانع قانونی بی جهت را رفع کنیم، ادامه داد: استعلامات متراکم غیرضرور در فرآیند تولید و دادن مجوز به کسب و کارها را باید رفع کنیم بنابراین شفافیت در قوانین و مقررات زدایی، کاهش حجم متورم قوانین و دقت دستگاه‌های نظارتی در این زمینه باید در دستور کار قرار گیرد.

استاندار کرمان گفت: باید در سالی که با هوشمندی از سوی مقام معظم رهبری با نام «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری شده است، عزممان را جزم کرده تا اولاً روند جهش تولید را ادامه دهیم و ثانیاً تمام مقررات زائد را که در گذشته شناسایی شده‌اند را به مجلس پیشنهاد و ارائه داده تا نسبت به رفع و حذف آنها اقدامات لازم صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید در راستای تحقق شعار سال، اختیارات استان‌ها افزایش پیدا کند اظهار داشت: باید از تولید ملی پیشتیبانی شود زیرا پیشتیبانی از تولید ملی یعنی حمایت از کالای ایرانی، کارفرما، کارگر و روند تولید خواهد بود.

وی با بیان این نکته که ورود بی رویه کالاهای غیرضروری که مشابه مرغوب تر آن در کشور تولید می‌شود، باعث فلج شدن تولید ملی خواهد شد، اظهار کرد: هم اکنون در تولید مواد مختلف در کشور شاهد تولیداتی با بالاترین کیفیت‌ها هستیم که متأسفانه مشاهده می‌کنیم برای فروش در داخل، با عنوان خارجی فروخته می‌شود که این امر سبب خواهد شد اعتماد به نفس تولیدکننده ایرانی زیر سوال برود.

زینی وند گفت: در خیلی از زمینه‌ها می‌توانیم خودکفا بوده و حجم زیادی از کالاهای خودمان را به کشورهای همجوار خودمان که صنعتی نیستند صادر کرده و در بازار این کشورها سهم عمده‌ای داشته باشیم.

وی تصریح کرد: انتظار می‌رود در این سال، مجلس شورای اسلامی پای کار آمده و دولت نیز قوانین زائد را اعلام کرده و تجارب استان‌ها در زمینه را بگیرد. همچنین امیدواریم به بهانه این نامگذاری بسیار مهم و استراتژیک؛ بتوانیم از موانع غیرضرور عبور کرده و حجم قوانین را کاهش دهیم.

وی گفت: باید به صورت جدی و ملی و با مشارکت تمامی اقشار جامعه به ویژه دانشگاهیان از تولید ملی حمایت شود که اگر این اتفاق بیفتد در آینده نزدیک شاهد تحول در حوزه تولید ملی و خودکفایی در کشور بیش از این، خواهیم بود.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
خویی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
بله اختیارات استانها افزایش پیدا کند تا ان جرعه بودجه ای هم که به شهرستانها میرسدانهم مفت خور مرکز ستانها بشود تنها راه ایجاد عدالت افزایش مراکز استانهای جدید میباشد مثل کشورترکیه نصف ایران وسعت دارد و 81 استان دارد در ایران 90 درصد بودجه ها صرف مراکز استانها میشود
Asd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
شما واقعا فکر میکنید مملکت را افراد شایسته و فرشته صفت اداره میکنند که میخواهید اختیار و مسیولیت های استانی را زیاد کنید؟! مطمئن باشید هرچه تعداد مسئولیت مسئولان بیشتر باشد،دزدها و مختلسین هم بیشتر می شوند! برای نمونه پاراگراف یکی مانده به آخر در مطلب بالا:
"وی تصریح کرد: انتظار می‌رود در این سال، مجلس شورای اسلامی پای کار آمده و دولت نیز قوانین زائد را اعلام کرده و تجارب استان‌ها در زمینه را بگیرد. همچنین امیدواریم به بهانه این نامگذاری بسیار مهم و استراتژیک؛ بتوانیم از موانع غیرضرور عبور کرده و حجم قوانین را کاهش دهیم."
اگر دولت اول سال بیکار باشد و این لایحه را به مجلس بدهد و مجلس هم با سه فوریت لایحه را تصویب کند تازه امیدوارند از موانع عبور کنند یعنی باز هم آزمون و خطا ! شاید آخر سال قابل اجرا باشد ولی عمدا مثل بقیه طرح ها و لوایح مغفول خواهد ماند. و دلخوش به ابن خواهند شد که شعار سال را محقق کرده اند و الان منتظر شعار جدید هستند تا ان را هم محقق کنند!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۲
اختیارات استانها در حیف ومیل واختلاس فروش پستهای ریاست و مدیریت بسیار شگفت انگیز بوده دیگر چه می خواهند ان وضعیت شهرداران و شوراها وانهم چاله و چوله های خیابانها و سرعت گیرهای بی ضابطه جاده ها که کشور را برای خرید لوازم یدکی به خارج وابسته تر میکند از معجزات مدیریت و اختیارات بی حد وحصر است
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات