مظنون تیراندازی کلرادو شناسایی شد

پلیس آمریکا یک جوان ۲۱ ساله را به عنوان عامل تیراندازی در ایالت کلرادو که در جریان آن ۱۰ نفر کشته شدند معرفی کرد.
کد خبر: ۱۰۴۲۱۸۷
|
۰۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۳:۵۲ 24 March 2021
|
8447 بازدید
|
۱
به گزارش تابناک به نقل از فارس، پلیس آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد ضارب تیراندازی ایالت کلرودا که در جریان آن ۱۰ نفر کشته شده‌اند یک جوان ۲۱ ساله به نام «احمد العیسی» است.

طی حادثه تیراندازی که بامداد امروز در سوپرمارکتی در شهر «بولدر» در ایالت «کلرادو» آمریکا به وقوع پیوست دست‌کم ۱۰ نفر از جمله یک افسر پلیس کشته شدند.

مسئولان گفته‌اند احمد العیسی» اهل منطقه «آروادا» در حومه «دنور» بوده است. برخی منابع غیررسمی گفته‌اند العیساوی در شبکه‌های اجتماعی خودش را زاده سوریه معرفی کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده این مظنون در حال حاضر در حال مداوا در بیمارستان است و انتظار می‌رود تا ساعاتی دیگر روانه زندان شود.

مقام‌های پلیس هنوز درباره انگیزه العیسی اظهارنظر نکرده‌اند، اما برخی منابع خبری تصاویری از نوشته‌های او در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده و نوشته‌اند او از سمپات‌های داعش بوده است. با این حال، منابع رسمی گفته‌اند هنوز ادله‌ای در تأیید اینکه این تیراندازی تروریستی بوده وجود ندارد.

«تیراندازی‌های کور» و خشونت مسلحانه در سال‌های گذشته به یکی از چالش‌های عمده مسئولان آمریکایی تبدیل شده است.

تحلیل‌های آماری نشان می‌دهند با آنکه حدود ۵ درصد جمعیت دنیا در آمریکا زندگی می‌کنند نزدیک به ۳۱ درصد از کل حوادث تیراندازی‌های کور در این کشور اتفاق می‌افتد.

آزادی حمل سلاح توسط شهروندان را اغلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل ایجادکننده این پدیده می‌دانند. از کل ۶۵۰ قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا، حدود نیمی از آن‌ها (۴۸٪) در اختیار شهروندان آمریکایی است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۰۴
عجب! سوریه. همین یک قلم رو کم داشتیم.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟