به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، "حمید سوری" در گفتگو با برنامه تیتر امشب با بیان اینکه اپیدمی کووید-۱۹ یک اپیدمی تهدید کننده، مزمن و پیش رونده است، گفت: کنترل و مهار اپیدمی صرفا مقولهای نیست که فقط به وزارت بهداشت مربوط باشد، هر چند از لحاظ فنی وزارت بهداشت باید مغز متفکر سیاستها و برنامههای مدیریت اپیدمی باشد، ولی وقتی تناقضها در برخوردها و سیاستها پیش میآید و عملا به توصیههای متخصصان گوش نمیدهند موجب میشود مهار اپیدمی از دست وزارت بهداشت خارج شود.
اپیدمیولوژیست با بیان اینکه هیچکس نمیداند تاریخ انقضای این اپیدمی چه موقع است، افزود: ویروس برای بقای خودش مدام در حال جهش است.
او ادامه داد: آنچه هماکنون در کشور مهم است ویروس جهش یافته انگلیسی است که از جنوب کشور شروع شد.
سوری گفت: متأسفانه بسیاری از سازمانها و مراجع تصمیمگیری خیلی اعتقادی به مشاوران علمی برای تصمیمگیری ندارند، همچنین بعد از گذشت مدتی از اپیدمی، افراد به دلیل کسب تجربیات خام، توهم دانستن کامل در مورد مدیریت اپیدمی را دارند.
اپیدمیولوژیست بیان کرد: تصمیمات غیرکارشناسی، مرگهای روزانه ناشی از کرونا را در کشور دو برابر کرد.
سوری افزود: معتقدم هنوز به پیک چهارم شیوع کرونا وارد نشدیم.
موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: میزان بستریها در مازندران نسبت به نخستین روز سال، حدود ۲۵۰ درصد رشد داشته است.
او افزود: بر اساس پروتکلهای وزارت بهداشت، بیماران کرونایی را پذیرش میکنیم.
سعیدرضا مهرپور رئیس بیمارستان شریعتی با بیان اینکه بخشهای مختلف بیمارستانها باید به حالت آماده باش دربیایند، گفت: از ۴۸ ساعت گذشته درخصوص بستری بیماران کرونایی شوکه شدیم.
رئیس بیمارستان شریعتی افزود: در این مقطع معمولا افراد، خانوادگی مبتلا میشوند و به مراکز درمانی مراجعه میکنند.
او ادامه داد: روزهای سختی پیش رو داریم که به مراتب از موج سوم خطرناکتر است.
صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: همچنان شاهد دوبرابر شدن تعداد بیماران سرپایی در مراکز درمانی استان هستیم.
او افزود: تعداد بستریهای کرونایی، به شکل آسانسوری در حال افزایش است.