عقب‌نشینی ترامپ: در حال مذاکره با چین هستیم

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد دولت آمریکا به طور فعال با چین در حال مذاکره برای دستیابی به یک «توافق عادلانه» است و مذاکرات با سایر کشورها نیز «بسیار خوب پیش می‌رود.»
کد خبر: ۱۳۰۱۲۱۵
|
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۴ 23 April 2025
|
1066 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک»، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در یک نشست خبری برنامه ریزی نشده در خارج از کاخ سفید گفت که واشنگتن قرار است «توافق عادلانه‌ای» با چین داشته باشد و «همه جنبه ها در مذاکرات تجاری فعال است.»

ترامپ افزود: «هر کشوری می‌خواهد در این مذاکرات مشارکت کند، حتی کشورهایی که سال‌ها ما را فریب داده‌اند. چین یک نمونه است، اما فقط چین نیست، اتحادیه اروپا نیز خواستار مذاکره است. آنها سال‌ها ما را فریب دادند و آن روزها تمام شده است.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «ما قادر خواهیم بود مالیات‌ها را به طور قابل توجهی کاهش دهیم.»

ترامپ روز گذشته در بحبوحه نوسانات مداوم بازار، از احتمال تغییر موضع در جنگ تجاری خود با چین خبر داد و گفت که تعرفه‌های بالای کالاهای چینی «به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد، اما صفر نخواهد شد.»

به نظر می‌رسد اظهارات ترامپ پس از هفته‌ها موضع‌گیری‌های تند و تلافی‌جویانه که تعرفه‌ها علیه چین را از مرز ۱۴۵ درصد فراتر برد، نشان‌دهنده کاهش لفاظی است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۳
ترامپ بزرگترین نوسانگیر از مارکت ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت