کاهش‌۲۰‌درصدی‌تولید‌مواد‌غذایی‌به‌دلیل‌تغییرات‌اقلیمی

مطالعات نشان می‌دهد، تغییرات آب و هوایی در ۶۰ سال گذشته بیش از ۲۰ درصد تولید جهانی مواد غذایی را کاهش داده است.
کد خبر: ۱۰۴۴۲۵۳
|
۱۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۵:۳۰ 07 April 2021
|
6216 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مطالعات نشان می‌دهد، تغییرات آب و هوایی در ۶۰ سال گذشته بیش از ۲۰ درصد تولید جهانی مواد غذایی را کاهش داده است.

کشاورزان نسبت به شرایط آب و هوایی مشابه سال ۱۹۶۱ یک پنجم ماده غذایی کمتری دارند؛ در مناطق گرمتر مانند آمریکای لاتین و آفریقا، این افت تا ۳۴ درصد است.

براساس داده‌های موجود، ایالات متحده تنها رشد ۵ تا ۱۵ درصدی را شاهد بوده و این درحالیست که پیش بینی می‌شود جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ به ۱۰ میلیارد نفر برسد.

کارشنایسان باور دارند، دما در رشد و نمو گیاه یکی از عوامل مهم به شمار می‌رود. دما، در کنار سطح نور؛ دی‌اکسیدکربن، رطوبت دما، آب و مواد مغذی، بر رشد و در نهایت تولید محصولات تاثیرگذار است. همه‌ی این عوامل باید تعادل داشته باشند.

در حالی که جمعیت جهانی همچنان در حال افزایش است، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بهره‌وری کشاورزی به دلیل اثرات تغییرات اقلیمی به شدت سقوط کرده است.

در سراسر جهان، کشاورزان ۲۰ درصد محصولات کمتری نسبت به دهه ۱۹۶۰ برداشت کرده‌اند.

محققان می‌گویند، عامل اولیه تغییر الگوی هوا از جمله افزایش سیل و خشکسالی در مناطق مختلف است.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۸
آمريكا و اروپا و كانادا و روسيه و برزيل هر كدومشون به تنهايي ميتونن كل دنيا رو سير كنن ولي به خاطر اينكه محصولات كشاورزي زياد نشه و قيمتا پايين بياد نصف زميناشونو مجوز كاشت نميدن
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟