بند‌های علمی و آموزشی سند همکاری ایران و چین

کد خبر: ۱۰۴۴۳۷۶
|
۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۸ 06 April 2021
|
6080 بازدید

قائم مقام‌ وزیر علوم در امور بین‌الملل برخی از بندهای سند همکاری ایران‌ و چین در حوزه های علمی، آموزشی و فناوری را اعلام کرد.

به گزارش مهر، حسین سالار آملی با اشاره به جزئیات سند همکاری ایران و چین در حوزه علمی و آموزشی گفت: سند همکاری ایران و چین موارد مهمی در رابطه با همکاری‌های علمی و فناوری و آموزشی دارد که به نفع جامعه علمی کشور است.

وی ادامه داد: من فکر می‌کنم این سند، همکاری‌های دانشگاهی کشور ما را با کشور چین به مرتبه بسیار بالاتری ارتقا می‌دهد از جمله، می‌توان به ایجاد انجمن رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و چین اشاره کرد که برای کشور ما حائز اهمیت است.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل افزود: توسعه زبان و ادبیات فارسی مابین نخبگان چینی در دانشگاه‌های کشور چین و تبادل فناوری از جمله موارد علمی آموزشی این سند همکاری است.

وی ادامه داد: هیچکدام از موارد عنوان شده قرار داد نبوده بلکه دورنمای همکاری و نقشه راه همکاری علمی و فناوری مابین ایران و چین است که نکات خوبی در زمینه دانشگاهی، تبادل استاد و دانشجو و فناوری دارد.

سالار آملی افزود: در سال‌های اخیر وزارت علوم و دانشگاه‌های داخل، همکاری گسترده‌ای با دانشگاه‌های کشور چین داشتند، در حال حاضر حدود هزار و ۸۰۰ دانشجوی ایرانی در کشور چین تحصیل می‌کنند و بیش از هشت کرسی زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های کشور چین فعال بوده و توسط اساتید ایرانی تدریس می‌شود.

وی افزود: همچنین همکاری‌های فناوری ایران با کشور چین در طول چند سال اخیر ادامه داشته به ویژه در زمینه محیط زیست و پایش هوا که در این زمینه دانشگاه‌های گیلان، شیراز و اصفهان همکاری نزدیکی با دانشگاه‌های چین داشته‌اند.

سالار آملی تاکید کرد: لذا همکاری ما با کشور چین بسیار گسترده است و تعدادی از دانشجویان چینی نیز در ایران در حال تحصیل هستند. اجرایی شدن موارد مذکور به شرایط دو طرف بستگی دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟