ایران موفق به تولید واکسن آنفلوآنزا شد

در سال گذشته واکسن آنفلوآنزای فصلی از سایر کشورها تأمین می‌شد اما یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با استفاده از یک پروتئین نوترکیب، واکسن را به تولید رسانده و پس از مطالعات بالینی درصدد است به میزان ۳ تا ۵ میلیون دوز تولید داشته باشد.
کد خبر: ۱۰۴۵۱۴۶
|
۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۴ 10 April 2021
|
9346 بازدید
|
۶

به گزارش تابناک، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی گفت: پس از مطالعات بالینی درصدد هستیم به میزان ۳ تا ۵ میلیون دوز تولید داشته باشیم و نیاز کشور را رفع کنیم.

دکتر امیرحسین عبدالغفاری در "آئین بهره‌برداری از طرح‌های ملی معاونت علمی" که با حضور رئیس‌جمهور برگزار شد، گفت: ما در این شرکت نخستین تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی نوترکیب چهار ظرفیتی در کشور هستیم؛ به طور کلی واکسن یک محصول استراتژیک برای هر کشوری محسوب می‌شود و با به وجود آمدن پاندمی، اهمیت تولید واکسن در کشور و دنیا مشخص و نمایان شد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی انسانی با بیان اینکه در گذشته کشور ما پیشتاز در تولید واکسن بوده است، اظهار کرد: در این راستا ما توانستیم امروز به مرحله‌ای برسیم که بتوانیم واکسن آنفلوآنزای فصلی را به تولید برسانیم که تاکنون این واکسن در کشور تولید نشده و جزو اقلام وارداتی ما محسوب می‌شد.

عبدالغفاری ادامه داد: بر اساس اعلام سازمان بهداشتی جهانی، سالانه ۶۵۰ هزار نفر با آنفلوآنزا جان خود را از دست می‌دهند؛ از این‌رو نیاز به این واکسن احساس می‌شود؛ کشور ما سالانه سه تا پنج میلیون دوز از این واکسن را نیاز دارد که با توجه به اپیدمی، این نیاز بیشتر احساس می‌شود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی انسانی گفت: در سال گذشته این واکسن از سایر کشورها تأمین می‌شد اما توانستیم در این شرکت با استفاده از یک پروتئین نوترکیب، واکسن را به تولید برسانیم که اکنون در مرحله مطالعات بالینی است.

وی با بیان اینکه این واکسن از نوع نسل سوم واکسن‌ها محسوب می‌شود، گفت: مزیت‌های واکسن نسل سوم به سایر نسل‌ها، تولید سریع، اثربخشی بالا و حساسیت کمتر به شمار می‌رود؛ از بهمن سال ۹۹ کارآزمایی بالینی این واکسن را آغاز کردیم که تاکنون به ۴۳۲ نفر تزریق شده و این افراد وضعیت خوبی دارند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده واکسن آنفلوآنزای فصلی انسانی با بیان اینکه برای تولید این واکسن، خط تولید و تکنولوژی صفر تا صدی را ایجاد کردیم، گفت: ۳۰ تا ۴۰ درصد مواد اولیه از خارج تأمین می‌شود که درصدد هستیم این میزان را کاهش دهیم.

وی در پاسخ به سوالات رئیس‌جمهور گفت: ما در آزمایشات و مطالعات بالینی تاکنون موردی ندیده و عوارض جدی نداشته‌ایم و امیدواریم که پاییز امسال این واکسن را پس از اتمام کارآزمایی بالینی داشته باشیم و همچنین ما امکان تولید سه تا پنج میلیون دوز از این واکسن را در این شرکت داریم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
خسته نباشین. حالا که دیگه هیچکس توو دنیا واکسن آنفلوانزا نمیزنه رفتین از کدوم کشور خط تولید از رده خارجش رو آوردین؟
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۴:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
در سال های اخیر این شاید دهمین بار باشد که مژده افتخار تولید داخلی واکسن آنفلوآنزا منتشر شده است و هیچ گاه واقعیت نداشته. حالا ببینیم این بار چقدر اعتبار دارد. هر وقت دیدم باور می کنم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
الان بحث کروناست، واکسن آنفولانزا تولید میشه؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااا بعد100سال واکسن انفولانزاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جیغ دست هوررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
این واکسن سال های سال است که به صورت چیزی بسیار عادی در خیلی کشورها تولید می شود و در ابتدای پاییز خیلی ها داوطلبانه آن را تزریق می کنند و ما تازه مدعی تولید آن هستیم. همین نشان می دهد که تا تولید واکسن کرونا راهی بسیار طولانی در پیش داریم که شاید چند سالی پس از رستاخیز و دمیدن در صور اسرافیل به درازا بکشد!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۱
اصل کار همون 30 تا 40 درصد هست وگرنه هم زدن مواد و بسته بندی کاری نداره!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟