ته چین؛

طرز تهیه کباب تبریزی

کد خبر: ۱۰۴۵۹۸۳
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 05 May 2021
تعداد بازدید : 59361
کد خبر: ۱۰۴۵۹۸۳
|
۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 05 May 2021
|
116415 بازدید
|
۶
بازدید 116415
۶
کباب برگ یکی از انواع کباب‌های پرطرفدار است که معمولاً با گوشت فیله یا راسته گوسفند و گوساله تهیه می‌شود. پیش از این طرز تهیه کباب برگ را در تابناک فراگرفته‌اید. اکنون طرز دستور پخت کباب برگ تبریزی را که کباب کوبیده تلفیق شده و در توری پخته می‌شود را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۵
خسته نباشید مردم گوشت گیرشان نمیاد آنوقت کباب برگ آموزش میده
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
نزارید این چیزارو مردم میبینن دلشون میخواد بخدا گناه داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۵/۲۳
عالی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۹
عالی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۰
عالی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۵
من تا حالا کباب برگ نخوردم
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟