بسته اخبار حوادث چهارم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰؛
پایان یک سال زندگی مخفیانه قاتل
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ بازداشت سارق ۷ میلیاردی اماکن تجاری/ پایان یک سال زندگی مخفیانه قاتل/ کلاهبردار ۱۰میلیاردی با کوله باری از جرایم به تله افتاد/ ماجرای عجیب ناپدید شدن جوان تبریزی/ رویارویی چهارشنبه سوزان با صحنههای وحشت/ بلاتکلیفی قاتل مادربزرگ در زندان/ دستگیری کلاهبردار مجازی/ دستگیری توهین کننده به یکی از قومیتها در فضای مجازی
به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (شنبه چهارم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به دو میلیون و ۳۷۷ هزار و ۳۹ تن رسید.
بیشتر بخوانید
بازداشت سارق ۷ میلیاردی اماکن تجاری
رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی از دستگیری سارق حرفهای و سابقه دار اماکن تجاری و کشف ۱۱ فقره سرقت به ارزش ۷ میلیارد ریال خبر داد.
بیشتر بخوانید
پایان یک سال زندگی مخفیانه قاتل
مرد جنایتکار که از یک سال قبل به اتهام قتل تحت تعقیب بود وقتی به ملاقات مادرش رفت از سوی پلیس دستگیر شد.
بیشتر بخوانید
کلاهبردار ۱۰میلیاردی با کوله باری از جرایم به تله افتاد
ماجرای عجیب ناپدید شدن جوان تبریزی
پسر جوانی که در تعطیلات نوروز از خانهاش در تبریز بیرون رفته و ناپدید شده بود با سرنخی که یکی از کارکنان ترمینال تبریز به خانوادهاش داد پس از ۲۳ روز در تهران پیدا شد.
بیشتر بخوانید
رویارویی چهارشنبه سوزان با صحنههای وحشت
سینی چای را انداختم و جیغ زنان به طرف اتاق دویدم، دود سیاهی به راه افتاده بود..
بیشتر بخوانید
بلاتکلیفی قاتل مادربزرگ در زندان
پسر جوان که بهخاطر ازدواج با زنی بیوه مادربزرگش را به قتل رسانده و به قصاص محکوم شده بود با گذشت ۷ سال از این ماجرا همچنان بلاتکلیف در زندان مانده است.
بیشتر بخوانید
دستگیری کلاهبردار مجازی
رئیس پایگاه ششم پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری کلاهبرداری در سال ۱۴۰۰ خبر خبر داد که با ارائه صفحه جعلی از فروشندگان سایتهای مجازی کلاهبرداری میکرد.
بیشتر بخوانید
دستگیری توهین کننده به یکی از قومیتها در فضای مجازی
رئیس پلیس فتای پایتخت از شناسایی و دستگیری خانم جوانی که با انتشار کلیپی در فضای مجازی به یکی از اقوام کشور توهین کرده بود خبر داد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
دامگستری صرافیهای آنلاین جعلی
وسوسه استخراج پولهای دیجیتال باعث استقبال و دامگستری توسط افراد کلاهبردار به واسطه طراحی صرافیهای آنلاین جعلی، سرقت اطلاعات کارتهای بانکی با درگاههای جعلی، خرید پولهای دیجیتال با مبالغ فیشینگ و سرقت پولهای دیجیتال شده است. افراد سودجو از طریق صرافیهای آنلاین جعلی به بهانه مبادلات ارزی اقدام به کلاهبرداری میکنند بنابراین افراد دقت داشته باشند که باید نسبت به اصالت صرافی آنلاین مطمئن شوند.
مجرمان سایبری با طراحی فروشگاههای صوری و هدایت کاربران به درگاههای پرداخت جعلی اقدام به سرقت و ثبت همزمان دادههای کارت بانکی و رمز مربوطه کرده و از طریق شگردهای متنوع مبالغ را برداشت میکنند. پس لازم است شهروندان دقت لازم را داشته و از اصالت درگاه پرداخت نیز اطمینان حاصل کرده و سپس اقدام کنند.