فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در برخی مناطق کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از پیش‌بینی رگبار پراکنده باران همراه با رعد و برق و وزش باد در برخی مناطق کشور خبر داد.
کد خبر: ۱۰۴۹۰۷۴
|
۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۵ 30 April 2021
|
5617 بازدید
                              پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در برخی مناطق کشور

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، صادق ضیاییان مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: طی پنج روز آینده گذر امواج متناوب از تراز میانی جو سبب ابرناکی، بارش و وزش باد شدید در مناطق مختلف کشور شده است. امروز جمعه در برخی مناطق نوار شرقی و استان‌های اصفهان، شمال فارس، هرمزگان و همچنین در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، غرب سواحل دریای خزر و دامنه‌های البرز مرکزی واقع در استان‌های زنجان، قزوین و البرز رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب انتظار می‌رود که در خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و شمال هرمزگان رگبار و رعدوبرق شدید رخ می‌دهد و در این مناطق احتمال وقوع تگرگ نیز وجود دارد.

کوشا خودرو بین متن خبر

وی افزود: روز شنبه (۱۱ اردیبهشت) با تقویت جریانات ناپایدار تراز میانی گستره بارش شمال غرب، سواحل شمالی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی واقع در استان‌های زنجان، قزوین، البرز و تهران را در بر خواهد گرفت و در سایر مناطق کشور از جمله جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، مناطقی از دامنه‌های زاگرس شمالی و مرکزی، اصفهان و شمال فارس رگبار پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد شدید موقتی رخ می‌دهد.

ضیائیان ادامه داد: یکشنبه (۱۲ اردیبهشت) سامانه بارشی در غالب مناطق کشور فعال بوده و سبب بارش می‌شود. به ویژه در برخی مناطق آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، البرز، تهران و غرب سمنان و خراسان جنوبی رگبار و رعد و برق انتظار می‌رود. روز دوشنبه (۱۳ اردیبهشت) به جز نواحی جنوبی در سایر مناطق کشور و سه‌شنبه (۱۴ اردیبهشت) در نیمه شرقی کشور بارش، گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. قابل ذکر است شنبه در شمال غرب و یکشنبه و دوشنبه در استان‌های ساحلی خزر، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق، کاهش نسبی دما رخ خواهد داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۱ اردیبهشت) کمی ابری و در بعدازظهر افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و باد و گرد و خاک با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۳۰ درجه سانتیگراد و طی روز یکشنبه (۱۲ اردیبهشت) نیمه‌ابری تا ابری و در بعضی ساعات رگبار و رعد و برق با حداقل دمای ۱۹ و حداکثر دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟