کیوسک بین الملل تابناک

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن / دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا / کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی / گفت‌وگو‌های گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن، دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا، کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی، گفت‌وگو‌های گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین و لغو تحریم تسلیحاتی آمریکا علیه جمهوری آذربایجان، از جمله مهمترین خبرها، رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.  
کد خبر: ۱۰۴۹۳۱۳
|
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۵ 01 May 2021
|
14811 بازدید
|
۲

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن| دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا| کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی| گفت‌وگوهای گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین

کیوسک بین الملل تابناک: حمله به خانه سفیر عربستان در لندن، دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا، کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی، گفت‌وگو‌های گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین و لغو تحریم تسلیحاتی آمریکا علیه جمهوری آذربایجان، از جمله مهمترین خبرها، رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ۲۴ساعت گذشته بوده اند.

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن

روز جمعه (دیروز) دو فرد ناشناس به خانه «خالد بن بندر بن سلطان» سفیر عربستان سعودی در لندن حمله کرده با پرتاب شی آتش‌زا، چند درخت داخل خانه را آتش زدند.

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن| دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا| کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی| گفت‌وگوهای گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین

به نوشته وبگاه روزنامه دیلی میل، به گفته شاهدان عینی، این دو مرد در ساعت ۱:۳۰ بعدازظهر در منطقه «کنزینگتون» لندن با حضور در مقابل خانه سفیر سعودی، یک شی آتش‌زا را از بالای در ورود به داخل حیاط خانه پرتاب کردند که چند درخت آتش گرفت، پس از آن نگهبانان خانه بیرون آمده و با آن دو فرد درگیر شدند که در این میان، یکی از نگهبانان از ناحیه چشم آسیب دید.

شاهدان عینی همچنین گفتند که پس از این واقعه، نیروهای آتش‌نشانی و پلیس وارد شدند و ضمن خاموش کردن آتش، آن دو فرد را دستگیر کردند.

هنوز هدف این حمله مشخص نیست و پلیس لندن نیز گفته است که بعید به نظر می‌رسد این واقعه تروریستی باشد.

سفارت عربستان سعودی در لندن در سال‌های گذشته، بارها شاهد اعتراضات فعالان ضد جنگ و همچنین معترضان به قتل جمال خاشقجی بود.

دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا، کره جنوبی و ژاپن

«مارک مایلی» فرمانده ستاد ارتش آمریکا و «وون این چول» همتای او در کره جنوبی، در «هاوایی» دیدار کردند.

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن| دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا| کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی| گفت‌وگوهای گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین

به نوشته خبرگزاری «یونهاپ»، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی روز شنبه اعلام کرد: «آن‌ها تعهد تزلزل‌ناپذیر آمریکا در برابر جمهوری کره و فراهم کردن بازدارندگی گسترده‌تر را به بحث گذاشتند.»

این دو مقام نظامی بر اهمیت اتحاد سئول و واشنگتن و لزوم آمادگی نیروهای ائتلاف دو کشور تأکید کردند.

رئیس ستاد ارتش کره جنوبی از روز جمعه برای سفری چهار روزه به هاوایی سفر کرده تا در مراسم تغییر فرمانده ناوگان آمریکا در اقیانوس آرام شرکت کند.

وون و مایلی روز جمعه با «کوجی یامازاکی» همتای ژاپنی خود نیز دیدار کرده و روابط سه‌جانبه را به بحث گذاشتند.

این دیدارها در حالی انجام می‌شود که تنش میان این کشورها و چین در دریای جنوبی و شرقی چین افزایش یافته است.

ماه گذشته، پس از سال‌ها مذاکرات مشاجره گونه میان آمریکا و کره جنوبی بر سر تقسیم هزینه‌های نظامی در دولت سابق آمریکا، دو کشور سرانجام توافقی را در این خصوص امضا کردند.

از سوی دیگر، «مون جائه این» رئیس جمهور کره جنوبی اخیراً در مصاحبه با روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» ازسرگیری مذاکرات آمریکا و کره شمالی را خواستار شده است.

با این حال کره شمالی با اعلام اینکه ایالات متحده با ارسال چند پیام از طریق ایمیل و تلفن به دنبال برقراری تماس با این کشور بوده است، تلاش دولت جدید آمریکا برای برقراری تماس با این کشور را «فریبی سخیف» برای اتلاف وقت توصیف و تأکید کرد، تا زمانی که واشنگتن سیاست‌‌های خصمانه خود را تغییر ندهد، با‌ آن وارد مذاکره نخواهند شد.

اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی

کاخ سفید اعلام کرد، بایدن یک رویکرد جدید اعمال فشار علیه کره شمالی وضع کرده که شامل دیپلماسی و نه یک معامله بزرگ با رهبری این کشور می‌شود.

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن| دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا| کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی| گفت‌وگوهای گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین

به گزارش رویترز، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید گفت، مقام‌های آمریکایی بررسی چندین ماهه سیاست گذاری کره شمالی را تکمیل کرده‌اند.

وی ادامه داد: تکمیل خلع سلاح اتمی کره شمالی همچنان هدف ماست؛ اما چهار رئیس جمهوری سابق آمریکا نتوانستند پیونگ یانگ را به سمت دست کشیدن همیشگی از تسلیحات اتمی سوق دهند.

سیاست دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا تلاش برای دستیابی به یک توازن بین سیاست مورد نظر روسای جمهوری سابق کشور است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا سه نشست با کیم جونگ اون، رهبری کره شمالی داشت اما به چیزی بیشتر از توقف آزمایش‌های موشکی و اتمی این کشور که آخرینش ۲۰۱۷ بود، دست نیافت.

باراک اوباما دموکرات از تعامل جدی دیپلماتیک با کره شمالی امتناع ورزید و هیچ اقدامی از سوی پیونگ یانگ برای کاهش تنش صورت نگرفت.

ساکی ادامه داد: سیاست بایدن، تمرکز بر دستیابی به توافق جدی یا حتی تکیه بر صبر استراتژیک نیست، بلکه آمریکا به دنبال پیگیری یک رویکرد عملی جامع است که برای یافتن دیپلماسی با کره شمالی و دستیابی به پیشرفت عملی با هدف افزایش امنیت آمریکا و متحدانش به کار گرفته شود.

سخنگوی کاخ سفید جزئیات بیشتری درباره گام بعدی دولت که شاید فراتر از گفت‌وگو با متحدان می‌شود، ارائه نکرد.

گفت‌وگوهای گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، از گفت‌وگوی غیر رسمی میان هیأت‌های کشورهای عضو برجام به جز ایران با هیأت آمریکایی در وین خبر داد. 

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن| دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا| کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی| گفت‌وگوهای گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین

وی در این خصوص در توییتی نوشت: مشارکت‌کنندگان در برجام امروز رایزنی‌های غیررسمی با هیأت آمریکایی حاضر در گفت‌وگوهای وین درباره احیای کامل توافق هسته‌ای داشتند. 

اولیانوف در ادامه تاکید کرد که این گفت‌وگوها بدون حضور هیأت ایرانی بوده است. 

«سید عباس عراقچی» رئیس هیأت مذاکره‌ کننده ایرانی و میخائیل اولیانوف، رئیس هیأت روسی در وین هم صبح امروز (شنبه) در نشستی دوجانبه به بحث و گفت‌وگو پرداختند. در این نشست که قدری به طول انجامید، عراقچی و اولیانوف ضمن هماهنگی مجدد درباره مواضع خود، بر ضرورت استمرار نزدیکی مواضع دو کشور تأکید کردند. طرف روس نیز بار دیگر بر حمایت خود از توافق هسته‌ای و لزوم رفع تحریم‌های ایران از سوی آمریکا، تأکید کرد.

ذکر این مهم لازم است، نشست کمیسیون مشترک برجام با حضور هیأت‌های ایران و ۱+۴ (آلمان، فرانسه، روسیه، چین و انگلیس) و نماینده اتحادیه اروپا قرار است تا ساعاتی دیگر برای بررسی نتیجه کار گروه‌های کارشناسی برگزار شود و آنگونه که اعلام شده، هیأت‌های مذاکره‌ کننده بعد از این نشست به پایتخت‌ها بازخواهند گشت. در روزهای گذشته کارگروه‌ها و هیأت‌ها با برگزاری جلسات فشرده به بحث‌و بررسی در خصوص متون پرداختند.

لغو تحریم تسلیحاتی آمریکا علیه جمهوری آذربایجان

وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز شنبه، تمدید ماده قانون ۹۰۷  مبنی بر لغو موقت تحریم تسلیحاتی جمهوری آذربایجان را تصویب کرد.

حمله به خانه سفیر عربستان در لندن| دیدار رؤسای ستاد ارتش آمریکا| کره جنوبی و ژاپن، اعلام سیاست جدید دولت بایدن در قبال کره شمالی| گفت‌وگوهای گروه ۱+۴ با هیأت آمریکایی در وین

به گزارش خبرگزاری «نیوز آرمنیا» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در این زمینه گفت: این تمدید از ۲۶ آوریل به اجرا درآمده است.

بر اساس این گزارش، ماده قانون ۹۰۷ حمایت از آزادی در سال ۱۹۹۲ تصویب شد که کمک مستقیم ایالات متحده به جمهوری آذربایجان را ممنوع می‌کند، مگر اینکه این کشور اقدام‌های قابل اثبات برای متوقف کردن همه محاصره‌ها و سایر استفاده از زور علیه ارمنستان و قره باغ کوهستانی را انجام دهد؛ اما کنگره در سال ۲۰۰۲ با اصلاح ماده ۹۰۷ به رئیس جمهور اجازه داد از این مساله صرف نظر کند و اجازه کمک نظامی به جمهوری آذربایجان را بدهد؛ کاری که هر رئیس جمهور ایالات متحده سالانه آن‌ را انجام داده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «ایالات متحده برای مشارکت راهبردی خود با  جمهوری آذربایجان ارزش قائل است. آمریکا بیش از ۱.۵ میلیارد دلار کمک دوجانبه برای جمهوری آذربایجان از سال ۱۹۹۲  به این سو فراهم کرده است؛ از جمله بیش از ۶ میلیون دلار کمک مربوط به کرونا و حدود ۱۰ میلیون دلار کمک دو جانبه که  در سال ۲۰۲۰ صورت گرفت.»

گفته می‌شود که مشارکت جمهوری آذربایجان در تامین امنیت انرژی اروپا از طریق خط لوله گاز جنوبی (SGC) و صادرات این کشور به بازار جهانی انرژی برای آمریکا با اهمیت است. از سوی دیگر، روابط گرم ارمنستان با روسیه، از دیگر دلایل تلاش دولمتردان آمریکا در جلب نظر جمهوری آذربایجان است.

در حال حاضر جمهوری آذربایجان بزرگترین شریک تجاری آمریکا در قفقاز جنوبی به شمار می‌رود. حجم سرمایه  گذاری آمریکا در اقتصاد جمهوری آذربایجان، ۱۳ میلیارد و ۶۰۰  میلیون دلار است که  بخش قابل توجه آن در صنعت نفت و گاز جمهوری آذربایجان سرمایه گذاری شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
مذاکرات پنهانی ایران در بغداد ، مسقط ، وین نشان از ناکامی های روس و اسراییل اسست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۱
ایکاش بر جام در تاریخ مقرر بسرعت و کامل اجرایی گردد
بخدا اکثر مردم زیر فشارهای تحریم و گرانی و بیکاری و کرونا و نگرانی از آینده خود و خانواده و فرزندانشان کمرشان شکسته است
و تداخل سیاست های آلوده به شعارهای مرگ و لعنت و عدم وجود مسولان با کفایت و دلسوز و کاردان و وطن پرست و متحد ، اوضاع را در حد فروپاشی و سقوط رسانده است .
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟