جمعیت هلال احمر بعد از چهار ماه به وعده‌اش عمل کرد/ مجموع واکسن وارد شده به ایران از مرز ۳ میلیون دوز گذشت

از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز، در مراکز بهداشت و خانه‌های سلامت سراسر کشورمان حدود ۷۵ هزار دوز واکسن به افراد اولویت دار تزریق شد؛ عددی که به نسبت روز قبل (۳۲ هزار دوز) افزایش چشمگیری یافته و می‌تواند نشانه سرعت گرفتن روند واکسیناسیون در کشورمان باشد؛ روندی که حالا شرایط برای شتاب دادن به آن فراهم شده است.
کد خبر: ۱۰۴۹۴۹۳
|
۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۶ 02 May 2021
|
13405 بازدید
|
۹
تابناک اجتماعیجمعیت هلال احمر کشورمان بعد از چهار ماه، وعده‌اش در خصوص واردات واکسن کرونا را عملی کرد تا مجموع واکسن وارد شده به ایران از ۳ میلیون دوز فراتر برود.

به گزارش «تابناک»؛ از ظهر روز گذشته تا ظهر امروز، در مراکز بهداشت و خانه‌های سلامت سراسر کشورمان حدود ۷۵ هزار دوز واکسن به افراد اولویت دار تزریق شد؛ عددی که به نسبت روز قبل (۳۲ هزار دوز) افزایش چشمگیری یافته و می‌تواند نشانه سرعت گرفتن روند واکسیناسیون در کشورمان باشد که حالا به گروه سالمندان بالای ۸۰ سال رسیده و بر اساس برنامه ریزی ها، از هفته آتی به گروه سنی ۷۵ سال تا ۸۰ سال خواهد رسید.

این در حالی است که واکسیناسیون کرونا در کشورمان از ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۹ آغاز شده و بر اساس آمار‌ها تا کنون یک میلیون و ۱۷۵ هزار و ۵۴ دوز واکسن تزریق شده است؛ عددی که با تقسیم آن به روز‌های سپری شده به تزریق روزانه حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ واکسن در سراسر کشورمان می‌رسیم. کمتر از یک پنجم واکسن تزریق شده در شبانه روز گذشته.

نکته قابل تامل در سرعت گرفتن روند واکسیناسیون علیه بیماری کووید ۱۹ در کشورمان، افزایش میزان واردات واکسن است که دست مسئولان را برای افزایش شتاب واکسیناسیون باز کرده است، چون در سال گذشته، تنها ۶۹۵ هزار دوز انواع واکسن وارد کرده بودیم، در حالی که این عدد امروز به سه میلیون و ۹۵ هزار دوز رسیده است.
 
جمعیت هلال احمر بعد از ۴ ماه به وعده اش عمل کرد/ مجموع واکسن وارد شده به ایران از مرز ۳ میلیون دوز گذشت

البته بخش عمده این واردات امروز و با واردات یک میلیون دوز واکسن از چین توسط جمعیت هلال احمر کشورمان رقم خورده است؛ وارداتی که رئیس این جمعیت وعده انجامش را در هفتمین روز دی ماه ۹۹ داده بود، اما با تاخیری چشمگیر، اکنون بعد از ۴ ماه و چند روز محقق شده است؛ تاخیری که درباره علت آن توضیحی داده نشده و فعلا در هاله‌ای از ابهام است.

این ابهام زمانی بیشتر خودنمایی می‌کند که بدانیم نام واکسن وارد شده از چین نیز اعلام نشده؛ هرچند مرور سخنان پیشین کریم همتی، رئیس جمعیت هلال احمر کشورمان در زمستان گذشته نشان می‌دهد که محموله وارد شده، احتمالا واکسن «سینوفارم» تولید شده در پکن است. نسخه‌ای موفق به نسبت واکسن سینوفارم تولید ووهان که پیشتر هم دو محموله از آن به کشورمان وارد و حتی مقادیری از آن تزریق هم شده است.

واکسنی که بر پایه قدیمی‌ترین شیوه ساخت واکسن یعنی استفاده از ویروس غیرفعال شده ـ که به اشتباه حاوی ویروس کشته خوانده می‌شود ـ تهیه شده و نخستین محموله آن حاوی ۲۵۰ هزار دوز در ۱۱ بهمن ماه ۹۹ به کشورمان وارد شد و دومین محموله اش که حاوی ۴۰۰ هزار دوز بود و صلیب سرخ چین به ایران اهدا کرده نیز اواخر فروردین ماه امسال به ایران رسید و در چرخه شماره گذاری و توزیع در شبکه بهداشت کشور قرار گرفت.

روندی که حالا با واردات یک میلیون دوز واکسن در روز جاری می‌شود به شتاب گرفتنش امیدوار بود و انتظار داشت که هر چه سریعتر گروه‌های در معرض خطر در کشورمان علیه کووید ۱۹ واکسینه شده و از خطر رهایی بیابند؛ خطری که با توجه به پیک چهارم شیوع بیماری در کشورمان در ماه‌های اخیر، بیش از پیش احساس می‌شود و شیوع نسخه‌های جهش یافته ویروس در جهان و راهیابی آن‌ها به ایران، بر شدتش افزوده است.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۹
فریدون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
روز بخیر ،‌ در حالی که وزارت بهداشت بارها اعلام کرده که تاکنون ابلاغی برای مراجعه به خانه های بهداشت
نداده و ستاد مبارزه با کرونا بهمچنین
چگونه است که در این مقاله به ترین روزانه و .........عدد داده میشود
ممکن است راهنمائی بفر مائید که چه باید کرد من متولد مرداد ۱۳۲۱ و بازنشسته هستم
یعنی ۷۸؛سال سن دارم
فریدون
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
روز بخیر ،‌ در حالی که وزارت بهداشت بارها اعلام کرده که تاکنون ابلاغی برای مراجعه به خانه های بهداشت
نداده و ستاد مبارزه با کرونا بهمچنین
چگونه است که در این مقاله به ترین روزانه و .........عدد داده میشود
ممکن است راهنمائی بفر مائید که چه باید کرد من متولد مرداد ۱۳۲۱ و بازنشسته هستم
یعنی ۷۸؛سال سن دارم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
با این حساب یک ۲۰ سالی طول خواهد کشید
تا همه ۷۵ درصد جمعیت کشور دو دوز واکسن خود را دریافت کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
هشتاد میلیون نفر ایرانی وسه میلیون واکسن.حیا نمی کنید؟
ناشناس
|
Germany
|
۰۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
بابا سینو فارم طبق گفته خود چینی های جون جونیتون میانگین اثرش ۶۰ درصده ، چتونه شماها ؟ نه واقعا چتونه ؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
انگلیس روزی دو میلیون دوز تزریق می کرد. کمتر شوخی کنید تابناک جان
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
چه بامزه.....سینوفام هیچ مجوزی نداره شما به این میگین واکسن...وای چه به قولش عمل کرد امدن واکسن تایید نشده که فاز کلینیکالش تکمیل نشده و تو برزیل و شیلی کاملا بی اثر بوده اوردن تشویق هم میخواهند هههه/.....
مهران
|
Netherlands
|
۱۱:۵۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۴
اگر ۶۵ درصد نفوس ایرانی ، واکسن دو مرحله ای دریافت کنند ، بالنتیحه از اپیدمی عبور کرده و ابتلا به آندمیک یا اسپورادیک خواهیم داشت و بیماران در صورت ابتلا علایم خفیف تا متوسط داشته و دیگر تمایل به بستری در مریضخانه نخواهند داشت .
ناشناس
|
Malaysia
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۴
بسیاری از این موارد توضیح داده شده اند. مثلا اگرچه واکسنهای چینی بین 50 تا 70 درصد اثر دارند؛ ولی مهم اینه که درصد بیماران بدحال چقدر است (که برروی ظرفیت بیمارستانها اثر می گذارد و همینطور باعث ناراحتی جدی بیماران می شود) که خیلی بیشتر از این درصدهاست و مهمتر از آن درصد فوتیها است که برای واکسنهای چینی هم ما مانند بقیه واکسنها (حداقل روی گونه های اصلی و غیر جهش یافته) حدود 100 درصد از مرگ و میر جلوگیری می کند. این یعنی واکسنها آنقدرها که فکر می کنید باهم تفاوت ندارند.
درضمن اگر بتوانید برای یکی دوماه صبر کنید و خود را سالم نگه دارید، مطمئن باشید تا یکی دو ماه دیگه به همان چند میلیون واکسن در روز می رسد و تا 5-6 ماه دیگه عجیب نخواهد بود اگر به بالای ده میلیون در روز هم برسد و سریعتر از آنچه که فکر کنید واکسیناسیون تمام شود.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟