وی افزود: در این ایام تلاش مبسوطی انجام گرفت و از بیش از ۵۰۰ نقطه در جهان مراسم روز قدس با زبانها، گویشها و فرهنگهای مختلف متحدالشکل با پرچم فلسطین برای آرمان آزادی قدس شریف برگزار شد. البته با توجه به اینکه ساعاتی بیشتر از این مانور بینالمللی حمایت از ملت مظلوم فلسطین و تنفر از رژیم صهیونیستی نگذشته هنوز ارزیابی دقیقی از اثرگذاری و ابعاد این مراسم وجود ندارد اما ارزیابیهای اولیه حکایت از آن دارد شکوه حضور مردم از ۵ قاره عالم در حمایت از ملت فلسطین مسئله جدیدی است که علیرغم میل ایجادکنندگان فضای مجازی به وجود آمده است.
صدرالحسینی اظهار کرد: با وجود محدودیتهایی که پیامرسانهای بزرگ وابسته به نظام سلطه برای حمایت از ملت فلسطین و آرمان رهایی قدس ایجاد کردند اتفاق بسیار بزرگی رخ داد و هزاران قطعه عکس، اینفوگرافی، ویدئو، کلیپ و تصویرنگاشته در ارتباط با روز قدس و گرامیداشت شهدای مقاومت فلسطین در روزهای گذشته در فضای مجازی منتشر شد.
این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: نکته جالب این بود که در تمامی این فعالیتهای رسانهای موضوع آزادی قدس و بازگرداندن سرزمینهای اشغالی به صاحبان اصلی آن مطرح بود. در این میان توجه به مسئله شهدای آزادی قدس و به ویژه شهید حاج قاسم سلیمانی در مجموعه این فعالیتها برجسته بود. همچنین اقدامات بدیل و تازهای صورت گرفت که فضای رسانهای کشورهای مختلف را تحت تأثیر قرار داد.
صدرالحسینی با اشاره به سخنان مهم روز گذشته رهبر معظم انقلاب گفت: این سخنرانی که به دو زبان فارسی و عربی انجام شد حائز اهمیت بود. ایشان در این سخنرانی بر دو محور اصلی تأکید کردند؛ اول تداوم جهاد، ایثار و شهادتطلبی و آمادگی کامل مردم فلسطین و دوم حمایت امت اسلامی اعم از ملتها و دولتها از مبارزات حقطلبانه و آزادیخواهانه ملت فلسطین.
وی یادآور شد: به نظر میرسد بیانات عربی رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان فلسطینی و عربی میتواند چشمانداز بازگشت فلسطینیان به سرزمین مادری و اضمحلال درونی رژیم صهیونیستی را تسریع کند.
صدرالحسینی درباره واقعی بودن مسئله فروپاشی درونی اسرائیل گفت: با نگاهی به وضعیت داخلی سرزمینهای اشغالی باید گفت نابسامانی، آشوب، عدم انسجام و شکنندگی دولت، مهاجرت معکوس، فرار نیروهای نظامی از مراکز نظامی و پادگانها، همگی دادههایی است که حکایت از واقعی بودن سقوط و افول رو به فروپاشی این رژیم دارد و نشان میدهد آزادی قدس شریف و سایر سرزمینهای اشغالی بسیار نزدیکتر از سالهای گذشته است.
صدرالحسینی درباره اهمیت جهانی کردن راهکار همهپرسی در سرزمین فلسطین که بارها از سوی رهبر معظم انقلاب و جمهوری اسلامی مطرح شده، گفت: ابتکار بدیع، مردمپسندانه و جهانی همهپرسی برای حل مسئله فلسطین با ابتکار مقام معظم رهبری و جمهوری اسلامی در سازمان ملل متحد هم به ثبت رسیده و در این رابطه لازم است محققان، پژوهشگران و نخبگان دانشگاهی و رسانهها تلاش بیشتری برای معرفی و تبیین این ابتکار انجام دهند تا این ابتکار نوین و مورد قبول افکار عمومی جهانی بیشتر مورد عنایت قرار بگیرد.
این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: اگر این اتفاق بیفتد فشار افکار عمومی بینالمللی و رسانهها میتواند نهادهای بینالمللی و دولتهای مدعی حقوق بشر و دموکراسی را وادار کند که اقدامی اساسی در عملیاتیسازی این ابتکار انجام دهند.
وی بیان کرد: ویژگی مهم طرح همهپرسی این است که نقش همه فلسطینیان دارای شناسنامه فلسطینی اعم از یهودی، مسیحی و مسلمانان و عرب و غیر عرب را برای تعیین سرنوشت آینده فلسطین به رسمیت شناخته و لذا این راهکار دموکراتیک و مردمسالارانه میتواند به صورت عادلانه مسئله فلسطین را به سرانجامی روشن رهنمون کند. البته تأکید بر تداوم مقاومت و توسعه آن نقش اساسی را در ترویج این گفتمان و وادار کردن صهیونیستها به پذیرش این راهکار دموکراتیک برعهده دارد.