به گزارش تابناک، تارنمای رسمی سازمان ملل، دبیر کل این سازمان از جامعه بین المللی خواست تا اقداماتی را به منظور عقب نشینی طرفین درگیری، بازگشت به توافقات قبلی که آرامش نسبی را در غزه برقرار و از هرج و مرج در این نوار باریکه جلوگیری می کند، انجام دهند؛ چرا که این درگیری ها فقط منجر به خسارات گسترده و آسیب رساندن به زیرساخت های غیرنظامی می شود.
ماتیاس اشمال، مدیرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (اونروا / UNRWA ) از طرفین این درگیری خواست تا حملات خود را متوقف کرده چرا که غیرنظامیان بهای آن را خواهند پرداخت.
سازمان ملل ضمن ابراز نگرانی شدید در مورد افزایش قربانیان غیرنظامی به نقل از منابع خبری نوشت: نزدیک به پنجاه نفر در غزه و شش نفر در اسرائیل جان خود را بر اثر این درگیری های نظامی از دست دادند.
صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) هم از فوت ۱۴ کودک فلسطینی و یک کودک اسرائیلی در این درگیری ها خبر داد.
هنریتا فور، مدیر اجرایی یونیسف ضمن خواستار پایان خشونت ها و تنش ها هشدار داد: ما در آستانه یک جنگ تمام عیار هستیم.
آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل از افزایش تعداد کودکان جان باخته در این درگیری ها ابراز نگرانی کرد.
تور ونسلند، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل برای روند صلح خاورمیانه در نشست شورای امنیت درمورد درگیری های اسرائیل و فلسطین بیان کرد: این شدیدترین درگیری بین اسرئیل و مبارزان فلسطینی در چند سال گذشته است.
وی افزود: آسیب پذیرترین اقشار غیرنظامی متحمل بیشترین درد و رنج در این درگیری ها خواهند شد.
لین هستینگز، هماهنگ کننده سازمان ملل در امور بشردوستانه برای فلسطین در مورد افزایش احتمالی نیازهای بشردوستانه در سرزمین اشغالی فلسطین به ویژه در نوار غزه هشدار داد.
هماهنگ کننده امور بشردوستانه تاکید کرد: سوخت نیروگاه غزه در صورت عدم تامین، روز شنبه تمام می شود؛ این امر منجر به کاهش قابل توجهی در تامین برق و همچنین خدمات بهداشتی و مراقبت های پزشکی شده و بخش بهداشت و درمان در نوار غزه که از همه گیری کووید-۱۹ نیز آسیب دیده بودند، قادر به درمان مجروحان نخواهد بود.
هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل برای روند صلح خاورمیانه بار دیگر تأکید کرد که مقامات اسرائیلی باید مسئولیت های خود را طبق قوانین بین المللی انجام دهند و نیروهای امنیتی اسرائیل نیز باید از توسل به زور در عملیات نظامی خودداری کنند.
وی تصریح کرد: حل سیاسی درگیری، پایان اشغال و دستیابی به راه حل مورد توافق دو رژیم بر اساس قطعنامه های سازمان ملل، قوانین بین المللی و موافقت نامه های موجود میسر خواهد بود.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه آخرین آمار شهدا را ۶۹ نفر از جمله ۱۷ کودک و ۷ زن و شمار زخمی ها را هم نزدیک به ۴۰۰ نفر اعلام کرده است.
رژیم اشغالگر صهیونیستی برای دومین روز متوالی حملات جنایتکارانه علیه باریکه غزه را ازسرگرفت.
رژیم اشغالگر شب گذشته و بامداد امروز ده ها ساختمان و خانه را در نوار غزه به ویژه شهرهای غزه و خان یونس هدف قرار داد و ویرانی های زیادی به بار آورد.
مقاومت فلسطین در پاسخ به این جنایات صهیونیست ها، اراضی اشغالی از جنوب تا شمال را آمار حملات گسترده موشکی و راکتی قرار داد که طی آن ده ها صهیونیست زخمی شده و خسارت های سنگینی به دشمن وارد شد.
برای اولین بار موشک های مقاومت به شمالی ترین شهرهای اسرائیلی رسید و آژیر خطر حتی در الجلیل و مناطق دورتر از آن نیز به صدا درآمد.