به گزارش «تابناک»؛ مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (شنبه بیست و پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به دو میلیون و ۷۳۹ هزار و ۸۷۵ تن رسید.
بیشتر بخوانید
خرید خانه با پول آدمربایی
مرد جوان که بعد از ربودن پسر یک پزشک بوشهری با پولی که برای آزادی کودک از پدرش گرفته بود در تهران خانهای خریده بود نمیدانست راز این گروگانگیری به دست خودش بر ملا میشود.
بیشتر بخوانید
شورش مرگبار برای فرار!
ریادهای دلخراش معتادانی که میان دود و آتش گرفتار شده بودند، هر لحظه بیشتر شدت میگرفت.
بیشتر بخوانید
انکار قتل راننده اتوبوس بعد از ۷ سال
رسیدگی به پرونده راننده اتوبوسی که ۷ سال پیش از سوی ۲ مرد نقابدار به قتل رسیده در حالی برای دومین بار در دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد که هیچکدام از ۹ متهم این پرونده اتهام قتل را نپذیرفتهاند.
بیشتر بخوانید
حریق در بیمارستان بقیه الله تهران
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از حریق در بخش اداری بیمارستان بقیه الله خبر داد.
بیشتر بخوانید
دختر ۳ ساله قربانی حریق در چادر عشایر
وقوع حریق در چادر یک خانوار عشایری در سردشتک شهرستان رستم در استان فارس منجر به مرگ دختری سه ساله شد.
بیشتر بخوانید
آخرین وضعیت ۲ آتش سوزی جنگلهای باشت
مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون شاهد وزش باد شدید در منطقه محل آتشسوزی هستیم که مهار آتش را با کُندی مواجه کرده است.
بیشتر بخوانید
کشف تریاک در بطری نوشابه
رئیس پلیس مترو پایتخت از دستگیری مسافری خبر داد که در کیف خود مواد مخدر به همراه داشت.
بیشتر بخوانید
قاتل فراری در رشت دستگیر شد
رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری قاتل فراری در شهرستان رشت خبر داد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
کلاهبرداری صرافان تقلبی
نوسانات بازار سرمایهگذاری و شرایط اقتصادی کشور، مردم را به سمت سرمایهگذاری ارزی دیجیتال سوق داده است؛ کلاهبرداران نیز با اطلاع از این موضوع مسیر حرکت خود را تغییر داده و اقدام به کلاهبرداری از هموطنان با عنوان "سرمایه گذاری ارز دیجیتال" میکنند که میتوان به نمونههای زیر اشاره کرد:
صرافیها و کیف پولهای تقلبی: دنیای ارزهای دیجیتال پر از صرافیهای متقلبی است که یک شبه به وجود میآیند و ناپدید میشوند. در مورد استفاده از این صرافیها باید بهشدت جانب احتیاط را رعایت کنید، زیرا ممکن است ارزهای دیجیتال یا پول نقدتان را به سرقت ببرند.
صفحات جعلی و فیشینگ: کلاهبرداران در این نوع حمله، آدرس وبسایتی را به اشتراک میگذارند که دقیقاً مشابه وبسایت اصلی یا وبسایت جدیدی است که اطلاعات محرمانه شمارا ضبط و سپس از آنها برای هککردن سایر حسابها استفاده میکند.
تیمهای پشتیبانی تقلبی: نوع دیگری از حملات فیشینگ و کلاهبرداری، هنگامی اتفاق میافتد که کلاهبرداران ادعا میکنند تیم پشتیبانی صرافی خاص هستند و از شما اطلاعات شخصی، واریز وجوه یا رمز عبور را درخواست میکنند.