به گزارش تبناک، مهر به نقل از ورج نوشت: هر کاربری که مدت زمانی را در شبکههای اجتماعی گذرانده، میداند که ترول ها، افرادی که در شبکههای اجتماعی کامنت های آزاردهنده برای پستها مینویسند و قلدرهای سایبری در بیشتر پلتفرمها حضور دارند.
در شبکههای اجتماعی بزرگی مانند توئیتر، فیس بوک و اینستاگرام، گزینه «بلاک کردن» (یا مسدود کردن) به کاربر کمک میکند تا این دسته از مزاحمان سایبری را از حساب خود دور کند. هرچند بلاک کردن یک راه حل ایده آل نیست، اما حداقل راهی برای کاربر فراهم میکند تا بتواند با اجتناب از آزارهای مختلف، در پلتفرم فعالیت کند.
اما طبق گزارشی در نشریه آتلانتیک، تاثیرگذاری فرایند بلاک کردن در کلاب هاوس فراتر از محدود شدن ارتباط میان دو کاربر بلاک کننده و بلاک شونده است.
در بخشی از گزارش نشریه آتلانتیک آمده است: اگر کاربری در کلاب هاوس، فردی را بلاک کند، این امر فقط روی ارتباطات میان آن دو تأثیر نمیگذارد. بلکه روی ارتباط فردی که بلاک میشود با بقیه کاربران شبکه اجتماعی نیز تأثیر گذار است.
فردی که بلاک شده، نمیتواند به اتاق چتی وارد شود که توسط کاربر بلاک کننده او ساخته شده یا حتی آن را ببیند.
علاوه برآن این کاربر قادر نیست در اتاقی حضور یابد که بلاک کننده در آن صحبت میکند. به این ترتیب کاربر مذکور توسط بقیه حاضران در اتاق چت نیز بلاک میشود. همچنین اگر فرد مجری اتاق باشد، میتواند سخنگو را بلاک کند و از محاوره بیرون بیندازد.
به بیان سادهتر گزینه «بلاک کردن» در کلاب هاوس میتواند سخن گفتن فرد و زمان و مکان حضور وی در پلتفرم را محدود کند. همانطور که در گزارش آتلانتیک اشاره شده، بلاک کردن فردی در این شبکه اجتماعی روی کنش و واکنشهای مختلفی تأثیر میگذارد. به گفته کاربران گروههای اقلیت، بلاک کردن در کلاب هاوس میتواند به اسلحهای تبدیل شود تا دیدگاههای مختلف یا گفتگوها را سانسور کند.
به عنوان مثال یک زن سیاهپوست و دانشجوی رشته پزشکی به دلیل صحبت درباره واکسیناسیون جوامع سیاه پوست از حضور در اتاقهای چت محروم شده، زیرا یکی از حامیان ضد واکسیناسیون که در اتاقهای مختلف حضور دارد، او را بلاک کرده است.
این درحالی است که هیاهو درباره اپ چت صوتی که یک سال پس از تأسیس خود ۱۰ میلیون کاربر دارد، اندکی فروکش کرده است. اکنون با توجه به آنکه قابلیت چت صوتی توئیتر به نام «اسپیس» محبوبیت بیشتری و دسترسی راحت تری دارد، به نظر میرسد کلاب هاوس با چالشهایی روبرو باشد. از سوی دیگر ممکن است شیوه غیر معمول بلاک کردن در این شبکه اجتماعی به افول آن دامن بزند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.