درخواست‌ها برای ادامه تحقیقات درباره منشأ کرونا

بسیاری از کشورهای جهان از سازمان جهانی بهداشت درخواست کردند تا مشخص شدن منشأ کرونا، به تحقیقات خود ادامه دهد.
کد خبر: ۱۰۵۴۳۵۶
|
۰۵ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۸ 26 May 2021
|
5360 بازدید
|
۳

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، از خبرگزاری فرانسه، هر چند فرضیه انتقال کووید ۱۹ از حیوان به انسان همچنان در اولویت قرار دارد، شمار بسیاری از کشورها، از جمله آمریکا، امروز سه شنبه از سازمان جهانی بهداشت خواستند به تحقیقات درباره منشأ کووید ۱۹ که همچنان مبهم باقیمانده است، ادامه دهد.

این درخواست‌ها به مناسبت هفتاد و چهارمین مجمع جهانی بهداشت مطرح شد که از روز دوشنبه ۱۹۴ عضو سازمان جهانی بهداشت را گردهم آورده است.

در این مباحثه‌ها که از ژنو به طور مجازی برگزار می‌شود، جرمی کونیندیک Jeremy Konyndyk، یک نماینده آمریکایی سه شنبه بر ضرورت اجرای تحقیقاتی مستدل و کامل تاکید کرد که کارشناسان درباره منشأ کووید ۱۹ انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه بررسی‌ها باید برپایه علمی و مستقل باشد، گفت: مهم است که ما مقدمات مرحله دوم بررسی درباره منشأ کووید ۱۹ را آماده کنیم تا این بررسی‌ها موفقیت آمیز باشد.

کشور‌های دیگر از جمله استرالیا، ژاپن و پرتغال نیز درخواست‌های مشابهی را مطرح کرده اند.

نخستین مرحله از این تحقیق اوایل سال جاری در منطقه ووهان که کانون شیوع کرونا به شمار می‌آید، انجام گرفت. این تحقیق به طور مشترک با همکاری کارشناسان بین المللی و دانشمندان چینی انجام گرفت.

۲۹ مارس، کارشناسان به این نتیجه رسیدند که انتقال این ویروس از طریق یک حیوان واسط به انسان فرضیه‌ای «احتمالا بسیار محتمل است». آن‌ها اعلام کردند حادثه آزمایشگاهی، که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به اصرار از آن دفاع می‌کرد، همچنان «به شدت غیرمحتمل است».

یک روز پس از آن، تدروس آدهانوم رئیس سازمان جهانی بهداشت، با لحنی تند از اعلام آمادگی برای اعزام کارشناسانی به منظور تحقیق درباره فرضیه فرار ویروس از یک آزمایشگاه چینی خبر داد. چین همواره چنین فرضیه‌ای را رد کرده است.

تا هم اکنون نیز آدهانوم متهم است که مطابق میل پکن رفتار کرده است.

چین نیز که ماه‌ها از موافقت با ورود دانشمندان به خاک خود خودداری می‌کرد، متهم است که در انجام چنین مأموریتی اخلال ایجاد کرده است.

آدهانوم، خود نیز از عدم دسترسی به داده‌ها در چین انتقاد کرد. سپس، پیتر بن امبارک Peter Ben Embarek رئیس هیئت دانشمندان بین المللی، موضوع را کم اهمیت جلوه داد و گفت در چین نیز مانند دیگر کشورها، به دلایل احترام به زندگی خصوصی افراد، برخی اطلاعات را نمی‌توان در اختیار قرار داد. وی افزود تلاش می‌کند تا «در مرحله دوم تحقیق» راه حل‌هایی برای دسترسی به اطلاعات پیدا کند.

اما از آن پس، سازمان جهانی بهداشت هیچ اطلاعاتی درباره روند فاز دوم تحقیقات در اختیار قرار نداده است.

جرمی کونیندیک گفت «هدف از این تحقیق این نیست تا مسئولیت شیوع را به گردن کسی بیاندازیم بلکه هدف این است که با تکیه بر علم و دانش، منشأ ویروس و شیوع را پیدا کنیم تا به این ترتیب به همگی ما کمک شود تا بتوانیم از بروز چنین فجایع جهانی جلوگیری کنیم».

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
باید به شدت پیگیر منشا کرونا بود وگرنه تکرار خواهد شد .... باید آژانس ضد حملت بیولوژیکی ایجاد شود یا سازمان کنترل بر آزمایشگاه های بیولوژیکی و همچنین کشورهایی مطمئن به صورت اطلاعاتی و سری با نفوذ در کشورها به دنبال کشف و خنثی سازی عملیات های بیولوژیکی شوند ... خلاصه از اهم واجبات است وگرنه فاتحه اقتصاد دنیا و در نتیجه زندگی و حیات بشر و حیات دولت ها و حکومت های مخالف خوانده شده است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
خدا لعنت کنه چین که تولید کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۵
خود چین تو ازمایشگاه تولیدش کرده واجازه نمی ده تحقیقات انجام بشه تا گندش درنیاد.
می خواد اقتصاد جهان را فلج کنه وخودش بشه ابر قدرت اقتصادی.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟