به گزارش «تابناک»، دکتر محمد حاتمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: حدود ۳۵۰۰ صفحه غیر مجاز توسط روانشناسنماها که در فضای مجازی اقدام به ارائه خدمات روانشناسی و مشاوره میکردند توسط این سازمان شناسایی شدند. به برخی از آنها تذکر و برای بخشی تشکیل پرونده دادیم. برخی نیز که تخلف محرزی داشتند به دادگاهها معرفی شدند.
وی ادامه داد: این افراد تحصیلات روانشناسی و مشاوره ندارند؛ گاها پس از معرفی این افراد به دادگاهها، منع تعقیب برایشان صادر میشود. از این رو لازم است هماهنگی میان سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور، قوه قضاییه، سازمان بهزیستی، صدا و سیما و سایر ارگانهای مجری شکل گیرد تا بتوان مقابل فعالیت غیر مجاز روانشناسی و مشاوره ایستاد.
حاتمی با بیان اینکه فعالیت صفحات غیر مجاز روانشناسی و مشاوره در دوران پاندمی کووید ۱۹ نسبت به گذشته حدود سه برابر افزایش داشته است، تصریح کرد: در این ایام مردم بیشتر از گذشته نیازمند دریافت خدمات روانشناسی و مشاوره بودند و از طرفی نمیتوانستند مانند قبل به راحتی به صورت حضوری به روانشناسان مراجعه کنند، افراد غیر متخصص نیز از این فرصت استفاده و خود را مطرح کردند و آسیبهای فراوانی به خانوادهها زدند.
رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور گفت: مقصر اصلی طبعا مسئولین هستند که مساله خدمات روانشناسی و مشاوره را مسالهای حاشیهای و نه اصلی میپندارند و از این رو هماهنگی لازم برای جلوگیری از فعالیت غیر مجاز این سودجویان انجام نمیدهند. نسبت به این مسائل باید فرهنگسازی شود و به مردم آگاهی داد. ما همواره توصیه کردیم مردم به روانشناسانی که پروانه اشتغال سازمان نظام ندارند مراجعه نکنند اما صدای ما به تمام مردم نمیرسد. اگر تمامی ارگانها اعم از وزارت بهداشت، قوه قضاییه، هییت دولت، سازمان بهزیستی با ما همکاری کنند وضع موجود به راحتی قابل مدیریت است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.