رفع تصرف بیش از ۱۴ هزار مترمربع از اراضی ملی در ایلام

فرمانده انتظامی استان از رفع تصرف ۱۴ هزار و ۴۰۰ متر از اراضی ملی به ارزش ۲۲۲ میلیارد ریال در ایلام خبر داد.
کد خبر: ۱۰۵۵۲۸۹
|
۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۶ 31 May 2021
|
5221 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سردار دلاور القاصی مهر اظهار کرد: در ۲ ماهه نخست سال جاری به صورت ویژه شناسایی افراد سودجو و متصرفان اراضی ملی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی با همکاری یگان حفاظت سازمان ملی زمین، مسکن و راه و شهرسازی استان و با هماهنگی مراجع قضائی با اشرافیت اطلاعاتی، ۱۴ هزار و ۴۰۰ متر از اراضی ملی که به صورت غیر قانونی و با اشکال مختلف به تصرف افراد سودجو درآمده بود شناسایی و رفع تصرف کردند.

فرمانده انتظامی استان با تاکید بر لزوم حفظ اراضی و منابع ملی و برخورد قاطع با مجرمان اقتصادی خصوصاً زمین خواری عنوان داشت: در این رابطه تعداد ۲۲ فقره پرونده تشکیل و تحویل مراجع قضایی شده که ارزش ریالی اراضی رفع تصرف شده برابر نظر کارشناسان بالغ بر ۲۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال بوده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت