به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، علیرضا زاکانی در نشست پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاههای تهران افزود: خودستایی خوب نیست، اما ما باید به دنبال خیر جبهه انقلاب باشیم و در سال ۹۶ که درباره نامزدان در جمنا تصمیم گیری شد، آقای رئیسی ۱۹۰۰ رای آورد و من ۱۴۰۰ رای آوردم. من معتقدم که اگر کسی احساس کند قویتر از او است و به میدان بیاید خیانت کرده است بر همین اساس معتقدم که کسی که به میدان انتخابات میآید باید هم سالم و هم متخصص و هم با تجربه باشد.
وی گفت: نکته مهمتر این است که نامزد ریاست جمهوری باید توان ساماندهی امور را داشته باشد و هر کدام از دوستان که این ویژگیها را در خودشان میبینند حتماً فکر میکنند که از بنده بهتر هستند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: جبهه انقلاب فراتر از افراد است، اما من معتقدم که برنامه هایم را خودم میتوانم اجرا کنم و آنچه که میگویم از درونم میجوشد نه اینکه به من مطلب بدهد و بخوانم.
زاکانی گفت: بر همین اساس کاندید پوششی گفتن توهین به کسی است که میگویند اصلی است و توهین به کسی است که میگویند فرعی است.
وی افزود: من برای خودم منطق دارم و احترام ۶ نفر را هم حفظ میکنم و حق سوال از آنها را دارم و آنها هم حق سوال از من را دارند.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت من دولتی با مدیریت جوانان و افراد حزب الهی و دولتی علمی و مبتنی بر مشارکت مردم است و دولت من رقیب مردم نیست.
وی افزود: من هر هفته پای درد و دل، کشاورزان، صنعتگران، بازرگانان و کارشناسان نشسته ام و معتقدم کشور بن بست ندارد و اگر که کشور بیمار هم باشد دوا و راه درمان دارد.
زاکانی با اشاره به اینکه کشور را با آرزو، توصیه و دستور نمیتوان اداره کرد گفت: ما برای اداره کشور نیازمند برنامه، کارشناسی، اخلاق و بهره مندی از همه ظرفیتهای کشور، اقوام، مذاهب، اقلیتها و جریانهای سیاسی هستیم.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: نحوه غلط مدیریت کشور باید شکسته شود و اگر قانون اساسی، دقیق اجرا شده بود چنین وضعی نداشتیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره حواشی تجارت خارجی با چین به جلسه چندماه قبل پیرامون احیای فرش قم و صادرات، با صادر کنندگان فرش به اروپا (آلمان، ایتالیا و...) و چین اشاره کرد.
علیرضا زاکانی در ادامه سخنانش در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاههای تهران که در لانه جاسوسی سابق امریکا برگزار شد، افزود: یک تاجر اهل قم ساکن چین که صادرکننده فرش به چین بود میگفت که ۳۰٪ مردم چین پول بیش از اندازه دارند و بخش زیادی از آنها علاقهمند هستند که با فرهنگ و تمدن ایرانی ارتباط و تعامل برقرار کنند و علاقه به خرید صنایع دستی ایران دارند. اما متاسفانه از سمت ایران هیچ اقبالی نسبت به این ماجرا نیست و متولیان موضوع (چه دولتی چه خصوصی) کار خاصی نمیکنند و موانع آنقدر زیاد است که ما از این موهبت بزرگ محروم میشویم.
وی گفت: این تاجر قمی ساکن چین که در استانهای مختلف چین هم دفتر و غرفه دارد، چنین عنوان کرده بود که فرش ایرانی را ترکها هم در بازار چین عرضه میکنند، اما چینیها به ترکها اقبالی نشان نمیدهند و به من ایرانی اعتماد میکنند و از من فرش ایرانی خریداری میکنند و نیازمند حمایت بیشتر هستیم.
زاکانی افزود: حالا دوست بزرگواری که خودش مسئولیتی در زمینه کمک به تاجران ایرانی در چین دارد، حرف یک تاجر ایرانی در چین را رد کرده و بر بی عملی خودش صحه گذاشته است.