به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مقامات وزارت دادگستری آمریکا حاضر نشدند درباره این موضوع اظهارنظر کنند. این وزارتخانه پیشتر در توییتر اعلام کرده بود درباره این حمله صحبت خواهد کرد. منبع آگاهی که از بازپس گیری میلیونها دلار باج از هکرها خبر داده بود مایل نبود نامش فاش شود. شبکه سی ان ان در ابتدا خبر پس گرفتن میلیونها دلار باج از هکرها را منتشر کرد.
این حمله سایبری باعث توقف موقتی سوخت رسانی به ایالتهای شرقی آمریکا شده و کمبود بنزین و افزایش قیمتهای سوخت را به دنبال داشت. حمله به گرداننده بزرگترین شبکه سوخت رسانی آمریکا حتی روی فعالیت ایرلاینها و فرودگاهها هم تاثیر گذاشته بود. شرکت کلونیال پایپ لاین به هکرهای عامل این حمله که گفته میشود یک گروه خلافکار سایبری روسی معروف به دارک ساید هستند، ۴.۴ میلیون دلار باج در قالب رمزارز پرداخت کرده بود تا فعالیتهایش را زودتر از سربگیرد.
مقامات اطلاعاتی و اجرایی آمریکا اظهار کرده اند متوقف کردن حملات سایبری به اولویت اصلی امنیت ملی تبدیل شده و این مسئله تنشهایی را میان آمریکا و روسیه ایجاد کرده است. جن ساکی، دبیر مطبوعاتی کاخ سفید اظهار کرد جو بایدن، رییس جمهور آمریکا قرار است در دیدار هفته آینده با ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه این موضوع را در میان بگذارد.
دبیر مطبوعاتی کاخ سفید گفت: پیام این دیدار رو در رو در ژنو این خواهد بود که دولتهای مسئول، پایگاه هکرهای باج گیر نباشند و کشورهای مسئول اقدامات قاطعی علیه شبکههای باج افزاری انجام دهند. پوتین اطلاع درباره حملات باج افزاری یا دست داشتن دولت روسیه در آنها را تکذیب کرده است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، شرکت جی بی اس برزیل که بزرگترین شرکت صنایع گوشتی جهان است پس از این که هفته گذشته هدف حمله باج افزاری قرار گرفت و مجبور شد فعالیتهایش در سراسر جهان را متوقف کند، تولید گوشت گاو را ازسرگرفت.