روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکههای اجتماعی و موتورهای جستجوگر جست و جو میشود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آنها هستند. در بسته خبری پیش روی، به مهمترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترندهای گوگل در ۴۸ ساعت گذشته اشاره شده است.
به گزارش «تابناک»؛ در بازه زمانی مورد اشاره، مفاهیم و عباراتی چون «سایکوپت چیست؟»، « سازمان نقاب چه سازمانی بود؟»، «طهرانچی دانشگاه آزاد»، « fatf چیست»، «کریستین اریکسن»، «جمیله علم الهدی»، و... از مهمترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آنها بودند.
سایکوپت یک اختلال روانی است که از افراد مبتلا شخصیت هایی ضد اجتماع می سازد. اخیراً در رسانه ها آمده است، پدر بابک خرمدین که فرزندش را به شیوه ای فجیع به قتل رسانده بود، دچار این اختلال روانی است.
افراد مبتلا به سایکوپت همواره و بدون اینکه احساس ندامت بکنند به آزار دیگران در سطوح مختلف مشغول هستند.
حالا و انتشار خبر ابتلای پدر بابک خرمدین به این بیماری، اختلال سایکوپت را در کانون توجه کاربران فضای مجازی قرار داده است.
بیشتر بخوانید
سازمان نقاب، یک گروه مبارزاتی علیه انقلاب اسلامی بود که در سال های نخستین استقرار جمهوری اسلامی ایران، تلاش کرد تا طی یک عملیات گسترده ـ که بعدها به کودتای نقاب یا کودتای نوژه مشهور شد ـ نسبت به سرنگونی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.
این کودتا بنا به دلایلی مثل لو رفتن عملیات ناکام ماند و به اهداف از پیش طرحی شده خود نرسید.
سالروز این عملیات ۱۹ تیرماه سال ۱۳۵۹ است و همه ساله با نزدیک شدن به این سال، عباراتی چون کودتای نوژه، سازمان نقاب و ... از سوی کاربران در شبکههای اجتماعی جست و جو میشود.
بیشتر بخوانید
محمد مهدی طهرانچی، نام رئیس فعلی دانشگاه آزاد اسلامی است که پس از استعفای دکتر فرهاد رهبر از ریاست این دانشگاه جانشین او شد.
محمد مهدی طهرانچی در دوران حضور خود در دانشگاه آزاد با فراز و نشیب های فراوانی رو به رو بوده است و انتقادات تندی نسبت به عملکرد او در فضای این دانشگاه و میان اساتید و کارکنان و نیز دانشجویان وجود دارد.
در هفته های اخیر اجرای طرح الف و ب برای تفکیک اساتید این دانشگاه که سبب خواهد شد جمع زیادی از اساتید با حقوق بسیار کم و یا مشغله هایی جز پژوهش در دانشگاه ادامه فعالیت بدهند، علیه او اعتراضات زیادی را ایجاد کرده است.
بر همین اساس به نظر می رسد عنوان طهرانچی دانشگاه آزاد به همین دلیل به یکی از پر جست و جو ترین عناوین در گوگل طی روزهای گذشته تبدیل شده باشد.
اف ای تی اف، سازمانی بین المللی است که هدف از تشکیل آن مبارزه با جرایم پولشویی و تروریسم عنوان شده است.
توضیح بیشتر اینکه گروه ویژه اقدام مالی (در پولشویی) یا به اختصار اف ای تی اف (FATF)، نام یک سازمان بین دولتی است که در سال ۱۹۸۹ با ابتکار جی۷ با نگرش به سیاستهای توسعه برای مبارزه با پولشویی تأسیس شد.
این سازمان در سال ۲۰۰۱ به کارزار مبارزه با تأمین مالی تروریسم پیوست. دبیرخانه افای تی اف مستقر در مقر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه در پاریس است. در گذر زمان، فعالیتهای این گروه گسترده تر شد و در نتیجه در سال ۲۰۱۲ مقابله با تأمین مالی فعالیتهای اشاعهای نیز به مأموریت این گروه افزوده شد و در همین سال آخرین ویرایش توصیههای خود را برای مقابله با جرایم مالی (تأمین مالی تروریسم، تأمین مالی فعالیتهای اشاعه ای، پولشویی و …) منتشر کرد. عنوان این توصیه نامه «استانداردهای بین المللی در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم و اشاعه گری» است.
در سال های اخیر موضوع پیوستن یا نپیوستن ایران به این سازمان و اجرای تمام و کمال توصیه های آن موضوع بحث جدی در رأس حاکمیت بوده است.
در جریان رقابت های انتخاباتی نیز این موضوع بارها مطرح شد و از سوی نامزدهای اصلاح طلب رویکرد کلی حاکمیت به اف ای تی اف به چالش کشیده شد.
بر همین اساس به نظر می رسد که جمع زیادی از کاربران که علاقه دارند در مورد اف ای تی اف بیشتر بدانند، در این مورد در گوگل جست و جو می کنند.
همزمان با آغاز رقابتهای یورو ۲۰۲۱ به نظر میرسد، توجه بسیاری از کاربران شبکههای مجازی به سمت حواشی این مسابقات سوق پیدا کند.
در همین رابطه اخیراً نام یکی از بازیکنان تیم ملی دانمارک به شدت و طی روزهای اخیر در گوگل و دیگر موتورهای جست و جوگر جست و جو می شود؛ نام این بازیکن کریستین اریکسن است که اتفاقاً یکی از ستاره های تیم ملی دانمارک است.
در دومین بازی از روز دوم رقابت های یورو دو تیم دانمارک و فنلاند به مصاف یکدیگر رفتند. اما یک اتفاق بسیار شوکه کننده در لحظات پایانی بازی در نیمه اول این دو تیم رخ داد؛ جایی که کریستین اریکسن ستاره تیم ملی دانمارک یکباره روی زمین افتاد و بیهوش شد.
از شکل افتادن کریستین اریکسن به زمین مشخص بود که این ستاره تیم ملی دانمارک دچار مشکل بزرگی است. به همین خاطر داور مسابقه یعنی آنتونی تیلور خیلی سریع از کادر پزشکی دانمارک درخواست کرد که به زمین مسابقه بیایند و به وضعیت این بازیکن رسیدگی کنند.
اما چهره بازیکنان دو تیم کاملاً وخامت اوضاع را نشان میداد. بازیکنان تیم ملی دانمارک به قدری ناراحت و شوکه شده بودند که اشک از چشمان آنها جاری شد.
کادر پزشکی دانمارک چند دقیقه درون زمین به وضعیت کریستین اریکسن رسیدگی کردند و حتی وضعیت به قدری غیر قابل مشاهده و ترسناک بود که برای جلوگیری از مشاهده دوربین های تلویزیونی به شکلی عجیب دور اریکسن پوشانده شد.
برخی منابع مدعی شدند خود اریکسن از طریق فیس تایم با هم تیمی هایش صحبت کرده و به آنها اطلاع داده در شرایط خوبی قرار دارد. بازیکنان دانمارک نیز بعد از این تماس راهی زمین شدند.
مارتین شوتس، مدیر برنامه کریستین اریکسن، هم تایید کرد که حال ستاره تیم ملی دانمارک خوب است و حتی می تواند صحبت کند؛ آخرین خبرها از وضعیت او حاکی از آن است که شرایط او پایدار است.
جمیله علم الهدی، نام همسر آیت الله سید ابراهیم رئیسی است؛ یکی از هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری.
او همچنین فرزند آیت الله علم الهدی امام جمعه شهر مشهد است که به عنوان هیأت علمی در دانشگاه شهید بهشتی تدریس می کند.
به واسطه حضور آقای رئیسی در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری، نام وی مورد توجه رسانه ها و افکار عمومی قرار دارد و در موتورهای جست و جوگر جست و جو می شود.
او دکترای فلسفه افتخاری تعلیم و تربیت از دانشگاه تربیت مدرس را داراست و اکنون دانشیار، عضو هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی است.
جمیله علمالهدی مادر دو دختر است که یکی از آنها دانشجوی دکترای جامعهشناسی دانشگاه تهران و دیگری دانشآموخته کارشناسی فیزیک از دانشگاه صنعتی شریف است.
او پیشتر به خبرنگاران گفته بود که اصلاً آدم سیاسی نیست اما اندیشه ها و باورهایش منطبق بر اندیشه ها و باورهای پدر و نیز همسرش است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.