به گزارش تابناک، دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان، روز چهارشنبه در متنی که پیرامون یک فیلم منتشر شده در فضای مجازی منتشر کرده آورده است: در خصوص واکسیناسیون کووید ۱۹ و ابتلا به بیماری، بارها تاکید شده، هیچ واکسنی قادر به پیشگیری ۱۰۰ درصد از ابتلا به بیماری نیست و همچنان پس از واکسیناسیون باید پروتکلهای بهداشتی رعایت شود و همواره وزارت بهداشت در صدد تهیه بهترین و ایمنترین واکسن برای مردم است.
این اطلاعیه پس از آن منتشر شد که در فیلمی کوتاه ادعا شده واکسن های کرونای تزریقی بی اثر بوده و افراد واکسن زده به کرونا مبتلا می شوند.
اطلاعیه دانشگاه پزشکی همچنین به یکی دیگر از مسائل مطرح شده در فیلم یاد شده پیرامون هوای گرم بخش "کووید چهار" بیمارستان شهید محمدی بندرعباس پاسخ داده است.
بنابر اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان، با توجه به قدیمی بودن و فرسودگی تاسیسات سرمایشی، از سال گذشته به دستور و تاکید ریاست دانشگاه، با خرید تعداد ۲دستگاه چیلر با ظرفیت هر دستگاه ۲۸۰ تن برودت، تعمیر اساسی سه دستگاه چیلر به ظرفیت ۱۶۰ تن و تعمیر ۱۱ دستگاه هوارسان؛ جهت ایجاد فضای مناسب در محیط های بستری اقدام شده است.
با وجود همه اقدامات، گاهی اوقات به دلیل نقص فنی برخی از دستگاه ها یا به دلیل باز بودن پنجره های اتاق های بستری توسط بیماران با استدلال انجام تهویه و تبادل هوایی و ورود هوای تازه، ممکن است در بعضی اتاق ها افزایش دما بوجود آید که گروه تاسیسات با حضور سریع در بخش ها، نواقص را برطرف می کنند.
فرق آمبولانس اورژانس و سرویس حمل و نقل عمومی را نمی دانند
در بخش دیگری از این اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به درخواست مطرح شده در فیلم برای انتقال بیماران کووید به بیمارستان با آمبولانس های اورژانس نیز پاسخ داده و آورده است:
به نظر می رسد نشردهندگان و بیانکنندگان چنین مطالب غیرمنطقی، از درک تفاوت بین وسایل حمل و نقل عمومی با اورژانس که وظیفه نجات لحظه ای افراد را بر عهده دارد، ناتوان هستند.
حمل و نقل بیماران سرپایی مبتلا به کووید به بیمارستان ها براساس پروتکل و دستورالعمل سازمان اورژانس کشور انجام میگیرد و در صورتی که بیمار در وضعیت حاد و اورژانسی قرار داشته باشد، آمبولانس اعزام می شود.
درخواست آمبولانس برای مراجعه بیماران سرپایی به بیمارستان جهت انجام ویزیت و اقدامات پاراکلینیکی (سی تی اسکن ریه) از وظایف همکاران اورژانس ۱۱۵ نیست.
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پاسخ خود تصریح کرده است : دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان همچون سایر بخش های دولت، از نقد درست و سازنده استقبال کرده و خواهد کرد اما مردم شریف استان تفاوت نقد را با تخریب به خوبی می دانند.
امید است نقدها به صورتی مطرح شود که نتیجه آن اصلاح امور باشد، نه تخریب و بزرگ کردن نواقص و مسائل موجود و همچنین بتواند انگیزه ارائه خدمات صادقانه برای تیم بیمارستانی در شرایط بحرانی کووید ۱۹ را افزایش دهد.
مصادیق زیاده خواهی و سوءاستفاده را اعلام می کنیم
دانشگاه علوم پزشکی استان هشدار داد: در صورت لزوم با بیان نکاتی درباره معدود افرادی که با سوءاستفاده از جایگاه صنفی خود به دنبال زیاده خواهی و دریافت سرویس و خدماتی بیش از سایر اقشار جامعه هستند را با ذکر مصادیق و توقعات اعلام و معرفی خواهد کرد.