4 مامورنما که از خانه یک فرد تعدادی ظرف عتیقه قلابی سرقت کرده بودند دستگیر شدند.
به گزارش ایران، اوایل امسال مرد میانسالی به کلانتری 105 سنایی مراجعه کرد و اظهار داشت، چند مرد مقابل در خانهام آمدند. آنها خودشان را مأمور مبارزه با قاچاق معرفی کردند و مدعی شدند که به آنها گزارش شده که من در کار قاچاق هستم. بعد هم شروع به گشتن خانهام کردند و چندین ظرف عتیقه را که به مبلغ 53 میلیارد و 500 میلیون ریال خریداری کرده بودم ، با خود بردند و اعلام کردند، فردا صبح برای رسیدگی به کلانتری بیایم. حالا هم برای پیگیری ماجرا به کلانتری آمدهام.
سردار علیرضا لطفی، رئیس پلیس آگاهی تهران در تشریح این پرونده ابراز داشت: با بررسی شکایت مرد میانسال مأموران کلانتری دریافتند مردانی که خود را پلیس مبارزه با قاچاق معرفی کرده بودند، مأمور قلابی بوده و نقشه سرقت عتیقههای مرد میانسال را طراحی و اجرا کردهاند. با مشخص شدن این موضوع پرونده شکایت مرد میانسال به اداره پنجم پلیس آگاهی پایتخت ارجاع شد.
شاکی که «حجت» نام داشت در ادامه تحقیقات گفت: من مغازه موبایل فروشی داشتم اما به خاطر نوسانات قیمت دلار و مشکلات مالی ورشکست شدم. تا اینکه یکی از دوستان قدیمیام فردی را به نام «ارسلان» به من معرفی کرد.
ارسلان در کار خرید و فروش عتیقه بود و به من پیشنهاد خرید عتیقه داد و مدعی بود که بعد از مدتی با فروش این عتیقهها میتوانم شکستم را جبران کنم. با اینکه پول کافی نداشتم اما از دوستانم قرض گرفتم و 53 میلیارد و 500 میلیون ریال پول فراهم و ظروف عتیقه را خریداری کردم. قرارمان خانه مجردی ارسلان بود و به خانهاش رفتم و عتیقهها را تحویل گرفتم، اما یک هفته از خرید عتیقهها نگذشته بود که مأموران قلابی آنها را از من سرقت کردند.
این مقام ارشد پلیسی تصریح کرد: در ادامه تحقیقات کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی به مدارک و سرنخهایی رسیدند که نشان میداد ارسلان در این ماجرا دست دارد و نقشه سرقت را او اجرا کرده است. با مشخص شدن این موضوع تحقیقات برای دستگیری ارسلان ادامه یافت و در نهایت مرد جوان در یکی از استانهای شمال غربی کشور و 3 همدستش در تهران دستگیر شدند.
ارسلان پس از دستگیری به جرم خود اعتراف کرد و گفت: عتیقهها قلابی بودند و ارزش آنها بیش از 2 میلیارد ریال نبود. با فروش این عتیقههای قلابی به حجت پول زیادی بهدست آورده بودیم و حالا زمان اجرای دومین نقشه رسیده بود. باید عتیقهها را بهدست میآوردیم؛ چرا که اگر حجت تصمیم به فروش میگرفت، از ماجرای تقلبی بودن آنها باخبر میشد. در ضمن ما با فروش عتیقهها به سایر افراد میتوانستیم پول بیشتری بهدست بیاوریم.
سردار لطفی در پایان گفت: با اعتراف ارسلان و همدستانش، متهمان در اختیار کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی پایتخت قرار داده شده و تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.