ناپدید شدن دو صیاد در آب‌های قشم

مدیرعامل تعاونی صیادان رمچاه قشم گفت: یک فروند قایق صیادی با ۲ سرنشین متعلق به اهالی این شهرستان در خلیج فارس ناپدید شده‌ است.
کد خبر: ۱۰۶۵۲۷۹
|
۳۰ تير ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۳ 21 July 2021
|
6080 بازدید

به گزارش «تابناک»، علی اسلامی رمچاهی شب گذشته در گفت و گو با ایرنا افزود: این شناور از ساعاتی قبل به قصد صید به دریا رفته و بر اثر تندباد بین جزیره قشم و لارک ناپدید شده است.

وی ادامه داد: خبر مفقودشدن این قایق توسط صیادان دیگر گزارش شده ‌است و تاکنون خبری از قایق و صیادان نیست.

مدیرعامل تعاونی صیادان رمچاه قشم تصریح کرد: سرنشینان با نام‌های عبدالخالق و احمد ماهیگیر هستند.

وی تاکید کرد: از همه نیروهای امدادی، نظامی و جامعه محلی تقاضا داریم تا برای یافتن این دو صیاد تلاش کنند.

از عصر دیروز، تندباد شدید و گرد و خاک بندرلنگه، بندرعباس و جزیره قشم را در نوردید و طوفان دریایی به همراه داشت.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟