در حالی که ورزش ایران برای شگفتی در این دوره المپیک روی شمشیربازی حساب باز کرده بود، امروز یک مدال غیرمنتظره طلا توسط تیرانداز نصیب کاروان ایران شد.
به گزارش تابناک ورزشی، جواد فروغی، تیرانداز ماده تپانچه ۱۰متر ایران، شاید امروز شیرینترین طلای تاریخ ورزش ایران در بازیهای تابستانی را کسب کرد. فروغی قهرمان المپیک شد تا ناباورانه ترین طلای تاریخ ایران و برای نخستین بار در اولین روز رقابت ها به دست بیاید و دیگر کاروان ایران برای رسیدن به اولین نشان زرین تا نیمه مسابقات و بعد از آن انتظار نکشد.
این نشان طلای ارزنده، جمع رشتههای طلایی ایران در المپیک را افزایش داد و اگر یکی از شمشیربازان راه یافته ایران به یکچهارم نهایی اسلحه سابر، بتواند تا فینال رسیده و شگفتی دیگری رقم بزند، ورزش کشورمان دیگر به کشتی، وزنه برداری و تکواندو محدود نخواهد بود.
تیرانداز کشورمان در حالی که تنها هم تیمی هایش روی سکو تماشاگر هنرنمایی اش بودند با آرامشی بی مانند تمام تیرهایش را بالاتر از رقبا به امتیاز بدل کرد تا برای نخستین بار در تیراندازی کاروان ایران طلایی شود و خارج از سه رشته وزنه برداری، کشتی و تکواندو ، ایران در رشته ای دیگر هم صاحب مدال طلا شود.
فروغی چگونه طلایی شد؟
در ادامه رقابتهای تیراندازی بازیهای المپیک توکیو، امروز جواد فروغی در تپانچه بادی ۱۰ متر راهی فینال شد.
در این ماده ورزشکارانی از هند، چین (۲ ورزشکار)، کره جنوبی، اوکراین، صربستان، ایران و آلمان در فینال رقابت کردند. در این ماده جواد فروغی در رده نخست قرار گرفت؛ بنابراین، نخستین مدال طلای کاروان کشورمان کسب شد. نمایندگان صربستان دوم، چین سوم، اوکراین چهارم، آلمان پنجم، چین ششم، هند هفتم، کره جنوبی هشتم شدند.
پیش از این در تفنگ بادی فاطمه کرم زاده و آرمینا صادقیان از راهیابی به فینال بازماندند.
این نخستین مدال المپیک در تاریخ تیراندازی ایران است که توسط فروغی به دست آمد. فروغی با کسب دو مدال طلای جام جهانی هند و کرواسی در جایگاه نخست رنکینگ فدراسیون جهانی قرار دارد.
مسابقات تیراندازی المپیک توکیو از شنبه دوم تا یازدهم مرداد ادامه دارد. نجمه خدمتی، آرمینا صادقیان، فاطمه کرمزاده، مهیار صداقت، جواد فروغی و هانیه رستمیان اسامی تیراندازان ایرانی حاضر در المپیک توکیو است.
جواد فروغی، پرستار بیمارستان و جزو کادر درمان است. تیرانداز المپیکی ایران پیش از این گفته بود: «تیراندازی را در طبقه منفی دو بیمارستان، کاملا اتفاقی شروع کردم. برای اولین بار سال ۸۹ یا ۹۰ بود که تپانچه بادی را به من نشان دادند تا تیراندازی کنم، در همان تجربه اول حدود امتیاز ۸۵ زدم و کسی که مسئول بود، از من خواست تا پیگیر باشم. تشویق او باعث شد تا سراغ تیراندازی بروم و با مربی گری آقای خدابنده لو کارم را شروع کردم.»
حالا در دوران سخت کرونایی یک پرستار از ایران توانست، اتفاق تاریخی را در المپیک۲۰۲۰ توکیو رقم بزند و صاحب مدال طلای المپیک شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.