به گزارش تابناک به نقل از سی ان ان، ثروت 152 میلیارد دلاری بیل گیتس و همسرش ملیندا دیروز (دوشنبه) با قطعی شدن حکم دادگاه و رسمی شدن طلاق شان بین این زوج سابق تقسیم شد.
بیل و ملیندا گیتس که چند ماه پیش اعلام کرده بودند از یکدیگر جدا خواهند شد، دیروز رسما با حکم دادگاه از هم جدا شدند و ثروت شان را بر اساس قوانین ایالت واشنگتن آمریکا به طور مساوی با یکدیگر تقسیم کردند.
بر اساس آخرین برآورد وب سایت بلومبرگ، ثروت این زوج 152 میلیارد دلار است که پس از جدایی به هر یک از آنها 76 میلیارد دلار می رسد.
بیل و ملیندا گیتس اعلام کرده اند که با وجود جدایی همچنان به فعالیت خیریه مشترک شان ادامه خواهند داد و خانم ملیندا گیتس نام فامیلی خود را که همسر سابقش بیل گیتس گرفته، تغییر نخواهد داد.
این زوج پس از 27 سال زندگی از هم جدا می شوند. آنها نخستین بار در سال 1987 در شرکت مایکروسافت با یکدیگر ملاقات کردند و در سال 1994 با هم ازدواج کردند. حاصل زندگی مشترک 27 ساله آنها 3 فرزند پسر و دختر است.
"ملیندا فرنچ گیتس" پس از طلاق از بیل گیتس به دومین زن ثروتمند دنیا تبدیل شده است. او پس از "فرانسوا بتانکور مهیرز" وارث شرکت "لورئال" که ثروتی حدود 85 میلیارد دلار دارد و ثروتمندترین زن دنیاست، در جایگاه دوم قرار می گیرد.
خانم و آقای گیتس در اردیبهشت ماه امسال (1400) خبر جدایی خود را از طریق توییتر اعلام کردند و نوشتند: " پس از مدت ها فکر و تلاش برای بهبود رابطه خود، تصمیم گرفتیم به این ازدواج پایان دهیم. در ۲۷ سال گذشته ما ۳ فرزند فوقالعاده تربیت کردیم و بنیادی بنا نهادیم که در سراسر جهان فعال است تا برای مردم زندگی سالم و پرباری فراهم کند."
این زوج سابق در آن بیانیه تاکید کردند: "ما در آینده هم از ماموریت مهم خود چشمپوشی نخواهیم کرد و در کنار یکدیگر به کار در بنیاد ادامه میدهیم ولی دیگر بر این باور نیستیم که در ادامه بتوانیم همچون یک زوج در مراحل بعدی زندگی هم در کنار یکدیگر رشد کنیم و شکوفا شویم."
در ایالت واشنگتن آمریکا که محل زندگی بیل و ملیندا گیتس است اگر زوجی شروط ضمن عقد نداشته باشند بر اساس قوانین ایالتی اموال آنها هنگام جدایی به طور مساوی تقسیم می شود.
میراث مشترک بیل و ملیندا گیتس بنیادی خیریه به همین نام است که در سال 2000 بنا نهاده شد و امروز با بیش از 1600 کارمند و حدود 50 میلیارد دلار ثروت به فعالیت خود در سراسر جهان به ویژه در کشورهای فقیر آفریقا ادامه می دهد.