نظر ۲ کارشناس داوری درباره تکرار پنالتی که رشید گرفت

کد خبر: ۱۰۶۸۸۵۰
|
۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۴ 08 August 2021
|
7937 بازدید

 دیدار تیم‌های استقلال و فولاد خوزستان در فینال جام حذفی با پیروزی شاگردان جواد نکونام در ضربات پنالتی به پایان رسید، دیداری که قضاوت آن بر عهده بیژن حیدری بود. حیدر سلیمانی و نادر جعفری کارشناسان داوری کشورمان درباره قضاوت حیدری در این مسابقه نظرات خود را به شرح زیر بیان کردند:

حیدر سلیمانی: بیژن حیدری قضاوت خیلی خوبی در جریان بازی داشت. تکرار پنالتی اول فولاد کاملاً درست بود، چون مظاهری چند سانتیمتر از خط جلو آمد و بنابراین حیدری تصمیم درستی گرفت.

وی در مورد صحنه پنالتی داریوش شجاعیان که توسط فروزان مهار شد نیز گفت: در تصاویر تلویزیونی پای راست دروازه‌بان فولاد مشخص نبود و باید به تصمیم کمک داور اعتماد کنیم.

نادر جعفری: حیدری در این بازی قضاوتی خوب و یکنواخت داشت و این در جریان مسابقه مشخص بود. تکرار پنالتی فولادی‌ها هم کاملاً درست بود و پای مظاهری جلوتر از خط بود. خوشبختانه این اولین ضربه پنالتی بود و داور قبل از پنالتی‌ها به هر دو دروازه‌بان تذکر داده بود. به نظر می‌رسد حیدری به درستی رأی به تکرار پنالتی اول فولادی‌ها داد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟