رشد اقتصادی کشورهای اروپایی مثبت شد

کد خبر: ۱۰۷۰۳۰۶
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸ 31 July 2021
|
1690 بازدید

پس از عملکرد بد سه ماهه نخست، رشد اقتصادی کشورهای اروپایی در سه ماهه دوم سال به مدار مثبت برگشت.

به گزارش ایسنا، مرکز آمار اتحادیه اروپا گزارش اولیه خود از رشد اقتصادی کشورهای اروپایی در دومین فصل سال ۲۰۲۱ را منتشر کرد که بر این اساس متوسط رشد اقتصادی ۱۹ کشور عضو منطقه یورو و ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا به ترتیب ۲.۰ درصد و ۱.۹ درصد بوده است که این رشد در مقایسه با متوسط رشد سه ماهه قبل در منطقه یورو ۲.۳ درصد و در سطح اتحادیه اروپا ۲.۰ درصد افزایش پیدا کرده است.  

هم چنین رشد اقتصادی در دوازده ماه منتهی به مارس در سطح منطقه یورو به طور متوسط ۱۳.۷ درصد ودر سطح اتحادیه اروپا به طور متوسط ۱۳.۲ درصد بوده است.

در بین کشورهای اروپایی، بیشترین رشد اقتصادی طی این مدت متعلق به پرتغال با ۴.۹ درصد بوده است و پس از این کشور، اتریش با ۴.۳ درصد و لتونی با ۳.۷ درصد قرار دارند. از طرف دیگر کمترین رشد اقتصادی مربوط به لیتوانی بوده است که رشد ۰.۴ درصدی را تجربه کرده است. رشد جمهوری چک نیز طی این مدت ۰.۶ درصد و فرانسه ۰.۹ درصد اندازه گیری شده است.

در بین دیگر کشورهای اروپایی، رشد سه سه ماهه دوم آلمان ۱.۵ درصد، اسپانیا ۲.۸ درصد و ایتالیا ۲.۷ درصد اندازه گیری شده است.

منطقه یورو شامل ۱۹ کشور بلژیک، آلمان، استونی، ایرلند، یونان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، قبرس، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، اتریش، پرتغال، اسلوونی، اسلواکی و فنلاند است که از یورو به عنوان واحد پولی خود استفاده می‌کنند. اتحادیه اروپا نیز دارای ۲۷ عضو است که شامل ۱۹ کشور عضو منطقه یورو به علاوه  بلغارستان، مجارستان، لهستان، دانمارک، سوئد، کرواسی، جمهوری چک و رومانی است.

طبق گزارش جدید کمیسیون اروپا، متوسط رشد اقتصادی ۱۹ کشور عضو منطقه یورو در سال ۲۰۲۱ حدود ۳.۸ درصد خواهد بود که نسبت به برآورد قبلی ۰.۸ درصد بیشتر است اما رشد اقتصادی اتحادیه اروپا به جای ۳.۹ درصد قبلی، ۳.۷ درصد پیش بینی شده است.  

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟