به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه آفتاب یزد، بعد از گذشت حدود دو سال از همه گیری همچنان برای این بیماری درمان قطعی وجود ندارد .اما هر چند وقت یکبار کشور با کمبود های دارویی مختلف مواجه می شود و مردم سرگردان برای تهیه دارو مجبور به رجوع به بازار سیاه هستند و در آنجا با قیمتی چند برابر دارو را تهیه می کنند . نکته قابل تامل این است که هر چند وقت یکبار کارشناسان و پزشکان مختلف از بی اثری این داروها صحبت می کنند و تجویز این دارو ها را کاری بیهوده می دانند . در این بین تنها گروهی که آسیب می بینند مردم هستند که به تجویز یا گفته برخی پزشکان برای حفظ جان خود و عزیزانشان دارو را با قیمتی گزاف از بازار آزاد تهیه می کنند و در نهایت این داروها تاثیری نیز در بیماران ندارد.
تنها چیزی که در این میان فربه تر می شود و از رنج مردم سود می برد سیستم مافیای دارو است که انگار سودش در همین سرگردانی مردم است.
این سیستم می خواهد که برخی از پزشکان این داروها را تجویز کنند، دارو در داروخانه با قیمت دولتی نباشد، دارو در بازار سیاه پیدا شود و مردم دارو را گران بخرند تا عده ای از کرونا هم کسب درآمد کنند.
حال سوال این جاست اگر این داروها و بسیاری از دیگر داروها بی تاثیر هستند و کرونا درمان قطعی ندارد چرا وزارت بهداشت برای کرونا مانند تمام بیماری های دیگر یک راهنمای تجویز دارو در نظر نمی گیرد تا دیگر هر پزشکی هر دارویی را تجویز نکند و مردم سرگردان و سیستم مافیایی فربه تر نشود؟ یا خدایی نکرده عمدی در کار است و باید این سیستم مافیایی و برخی از شرکت های دارویی از سرگردانی مردم سود کلان به دست بیاورند.
در هر صورت این بی پناهی و سرگردانی مردمی که امروز جان و مالشان را خطر کرونا تهدید می کند قابل توجیه نیست و بی مسئولیتی عده ای همچنان دامن مردم را به آتش می کشد.