گفت‌وگوی وزیر دفاع سوریه و رییس ستاد ارتش اردن

منابع خبری روز یکشنبه گزارش دادند، وزیر دفاع سوریه و رییس ستاد مشترک ارتش اردن در امان درباره همکاری‌های مشترک نظامی و امنیتی گفتگو کردند.
کد خبر: ۱۰۷۷۲۸۹
|
۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۵:۰۹ 20 September 2021
|
5028 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، عماد علی عبدالله ایوب به دعوت یوسف الحنیطی به امان سفر کرده است.

بر اساس این گزارش، دو طرف در پایتخت اردن درباره همکاری‌های دوجانبه نظامی و چشم انداز گسترش این روابط بحث و گفتگو کردند.

وزیر دفاع سوریه و رییس ستاد مشترک ارتش اردن در این دیدار بر اهمیت هماهنگی در خصوص مسائل مشترک به ویژه در زمینه مبارزه با تروریسم و تامین امنیت مرز‌های مشترک تأکید کردند.

جزئیات بیشتری از این دیدار گزارش نشده است.

پیش‌تر مقام‌های اردنی بر لزوم همکاری‌های بیشتر با دمشق تأکید کرده بودند. همچنین اردن برای تقویت اقتصاد خود به همکاری با سوریه نیازمند است و به همین دلیل شاه اردن در سفر اخیر خود به آمریکا از مقام‌های واشنگتن معافیت از قانون قیصر (سِزار) را خواستار شده بود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟