برجام محور گفت‌وگوی اسلامی با وزیر اقتصاد آلمان

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان و وزیر مشاور در امور اقتصادی و انرژی آلمان در وین در خصوص آخرین تحولات مرتبط با برجام به گفت‌وگو پرداختند.
کد خبر: ۱۰۷۷۶۸۷
|
۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۵ 21 September 2021
|
5205 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران که به منظور شرکت در شصت و پنجمین کنفرانس عمومی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در وین پایتخت اتریش به سر می‌برد، امروز با وزیر مشاور در امور اقتصادی و انرژی آلمان دیدار و گفتگو کرد.

کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در دفتر سازمان ملل در وین و همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (سه‌شنبه) در توئیتی از ملاقات محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان و «آندریاس فایت» وزیر مشاور در امور اقتصادی و انرژی آلمان در حاشیه نشست کنفرانس عمومی آژانس خبر داد.

وی عنوان کرد که در این ملاقات، دو طرف درباره روابط دوجانبه و آخرین تحولات مرتبط با برجام بحث و گفت‌وگو کردند.

برجام محور گفت‌وگوی اسلامی با وزیر اقتصاد آلمان

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟