به گفته دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور از آنجایی که واکسن پاستور از قسمت بسیار کوچکی از پروتئین ویروس کرونا ساخته شده است و تقریبا در بین واکسنهایی که در دنیا وجود دارند، از کمترین مقدار پروتئین برای تحریک سیستم ایمنی استفاده کرده و از این بسیار ایمن و بی خطر است و عوارض جانبی بسیار کمی هم دارد.
به گزارش میزان، آمیتیس رمضانی در خصوص نگرانیهایی که از سوی والدین برای تزریق کرونا به کودکان وجود دارد، گفت: در هر صورت ناچار به انجام واکسیناسیون کودکان هستیم و اگر هم اکنون این اقدام را انجام ندهیم ۶ ماه دیگر باید این کار را انجام دهیم و از آنجایی که کودکان ممکن است ناقل بی علامت کرونا باشند و یا به صورت خفیف دچار این بیماری شوند و دیگر افراد را آلوده کنند، تا زمانی که ویروس کووید در آنها کنترل نشود، نمیتوانیم از شر این بیماری خلاص شویم و در صورتی که کودکان واکسینه نباشند، گردش ویروس را نمیتوان به راحتی از بین برد.
وی ادامه داد: من بیشتر در جریان کار واکسن پاستور قرار دارم و از آنجایی که این واکسن از قسمت بسیار کوچکی از پروتئین ویروس کرونا ساخته شده است و تقریبا در بین واکسنهایی که در دنیا وجود دارند، از کمترین مقدار پروتئین برای تحریک سیستم ایمنی استفاده کرده، بسیار ایمن و بی خطر است و عوارض جانبی بسیار کمی هم دارد.
دبیر انجمن متخصصین عفونی کشور افزود: بین واکسنهایی که برای کودکان در دنیا وجود دارد، میتوان گفت واکسن پاستور جز بیخطرترین واکسنها است چرا که از کمترین مقدار پروتئین ویروس استفاده کرده است و همچنین در دنیا همیشه این موضوع مطرح بوده که واکسنهای بر پایه پروتئین کمترین عوارض و بیشترین تحریک سیستم برای مقابله با ویروس را دارند.
این پزشک متخصص با بیان اینکه کارآزمایی بالینی روی این واکسن در کشور کوبا صورت گرفته است که نتایج خوبی هم داشته است، افزود: با توجه به ایمن و کم خطر بودن این واکسن و همچنین با توجه به شرایط کنونی به نظر میرسد که استفاده از این واکسن به صلاح باشد.
وی در خصوص واکسن سینوفارم کودکان اظهار کرد: تا جایی که من مطلع هستم در کشور چین استفاده از واکسن سینوفارم برای افراد زیر ۱۸ سال و سنین مدرسه آغاز شده است.