مرز‌های عراق برای ورود زائران ایرانی بسته شدند

سردار صالحی گفت: با توجه به مسدود شدن مرز‌های عراق، امکان ورود زائران به این کشور وجود ندارد.
کد خبر: ۱۰۷۹۰۹۷
|
۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۴۲ 29 September 2021
|
11182 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، سردار سیدمحمد صالحی افزود: با توجه به پایان همایش عظیم اربعین حسینی، مرز‌های عراق کاملاً بسته شدند و دولت این کشور اجازه ورود هیچ زائری را برای زیارت عتبات عالیات نمی‌دهند.

وی با تاکید بر خودداری مردم نسبت به مراجعه به مرز‌های شلمچه و چذابه برای سفر به عراق اظهار داشت: افرادی سودجو و فرصت طلب در قالب خودرو‌های مسافرکش در میادین اصلی، ورودی و خروجی برخی از شهر‌های استان قرار گرفته و با ارسال پیامک در فضای مجازی مبنی بر باز بودن مرز‌ها قصد دارند شهروندان را از اقصا نقاط کشور به مرز شلمچه بکشانند.

سردار صالحی با بیان اینکه افراد سودجو با دریافت پول هنگفت به دنبال سودجویی و منفعت‌طلبی مالی خود هستند بیان کرد: از همه شهروندان خواهشمندیم فریب این افراد را نخورند و اخبار مربوط به اربعین را از مراجع رسمی و ستاد مرکزی اربعین دنبال کنند.

مرز‌های شلمچه و چذابه از طرف عراق برای ورود زائران به این کشور مسدود شده، اما فرآیند بازگشت زائران اربعین حسینی بدون محدودیت از طریق این پایانه‌های مرزی در حال انجام است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟