رونمایی سیدجلال از ادعا‌های دروغین الهلالی‌ها

کاپیتان قرمز‌ها درباره آماده سازی این تیم می‌گوید: «بازی خاصی نداشتم. تشکر می‌کنم از سپاهان که با ما بازی کرد. امیدوارم در دیدار با الهلال به ما کمک کند.»
کد خبر: ۱۰۸۱۸۵۶
|
۲۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴ 13 October 2021
|
11681 بازدید

به گزارش تابناک، سیدجلال حسینی کاپیتان با تجربه قرمز‌ها در آستانه بازی الهلال می‌گوید: «بازی‌های لیگ قهرمانان واقعا سخت است. متاسفانه یک جنگ نابرابر داریم. دو بار به فینال رسیده ایم و می‌خواهیم این بار هم برسیم و انشالله قهرمانی را به دست بیاوریم.»

او درباره اخبار متناقضی که درباره مصدومان الهلال منتشر شده چنین نظری می‌دهد: «همه اش الکی است. این تیم‌ها غلو می‌کنند. فدراسیون فوتبال عربستان و باشگاه‌های این کشور هم کاملا هماهنگ هستند. شک نکنید با تمام قدرت مقابل ما قرار می‌گیرند. تیم‌های عربستانی میزبان هستند. امیدوارم بچه‌ها همه چیز را به خوبی درک کنند.»

کاپیتان قرمز‌ها درباره آماده سازی این تیم می‌گوید: «بازی خاصی نداشتم. تشکر می‌کنم از سپاهان که با ما بازی کرد. امیدوارم در دیدار با الهلال به ما کمک کند.»

او به میزبانی عربستانی‌ها هم اشاره می‌کند: «قطعا همه کار می‌کنند تا برنده باشند.»

شجاع و کنعانی زادگان گفته بود افتخار می‌کنند با سیدجلال همبازی بودند. حسینی در واکنش به این حرف می‌گوید: «می بینید که هر دو در تیم ملی فیکس هستند. پر قدرت و با غیرت هستند. دلم برایشان تنگ شده است.»

منبع: خبرآنلاین

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟