تولید محصولات بی کیفیت داخلی با برند خارجی

مسئولان محترم دولتی هرازچندگاهی وعده تأمین نیاز داخل و خودکفایی در خودرو و لوازم خانگی و... را می‌دهند. حتی به‌تازگی پا را فراتر نهاده و از دو یا چند برابر شدن صادرات همان کالا‌ها و محصولات می‌گویند. چنان‌که به‌تازگی وزیر و معاونان وزارت صمت از دو برابر شدن نسبت صادرات به واردات لوازم خانگی تا دو سال دیگر سخن گفته و از صاحبان بنگاه‌های فعال در این حوزه خواسته‌اند «نحوه کاهش قیمت تمام‌شده و اینکه به چه چیز‌هایی نیاز دارند و... الزامات صادرات...» (۱۴۰۰/۷/۱۸) را بگویند تا آنان موارد را پیگیری کنند.
کد خبر: ۱۰۸۴۱۶۵
|
۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۴ 26 October 2021
|
7681 بازدید
|
۵

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه شرق، انجمن متولی لوازم خانگی هم البته بی‌کار ننشست و از خجالت مسئولان محترم درآمد و طوماری از نیازهای بنگاه‌های لوازم خانگی را تقدیم وزیر محترم کرد. از ضرورت کاهش بوروکراسی برای واردات قطعات و مواد اولیه و ماشین‌آلات تا اصلاح نظام تأمین اجتماعی و نظام مالیاتی و بی‌ثباتی‌های نرخ ارز و کاهش تورم و از همه مهم‌تر شاید حل مسئله تحریم‌ها و اف‌ای‌تی‌اف به‌ منظور انتقال تکنولوژی و رفع شکاف فناوری، به‌روزرسانی خطوط تولید، واردات ماشین‌آلات و تجهیزات مورد نیاز و لجستیک و ترانزیت و مراودات مالی و انتقال ارز، از دست ندادن بازارهای صادراتی، امکان حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی و... . تولید و صادرات آن هم در شرایط رقابتی امروز جهان امری بسیار دشوار و نمادی از نوع حکمرانی هر کشوری است.

برخلاف تصور برخی مسئولان محترمی که شاید یک کارگاه چندنفره را هم در زندگی‌شان اداره نکرده‌اند، امر تولید صنعتی مجموعه درهم‌پیچیده‌ای از ضرورت‌ها و مبانی فکری و تئوریک نرم‌افزارانه اعم از نحوه چیدمان و سیاست‌های کلان اقتصادی و... تا ساختارهای عینی قابل رؤیت مانند سوله و ماشین‌آلات و تجهیزات و... است. این همه وقتی در خودرو یا صنایع لوازم خانگی و... که جزء صنایع مصرفی بادوام‌اند با «برند» یا همان «نام تجاری» گره می‌خورد، کار پیچیده‌تر هم می‌شود؛ چراکه این موضوع احساسات و باورها و انگاره‌های خاصی را در ذهن افراد برمی‌انگیزاند.

فرض کنیم بنگاه‌های داخلی توانستند با فشار و دریافت انواع مشوق‌ها و ممنوعیت حضور بنگاه‌های رقیب در داخل و لطف و محبت مسئولان کشورهای همسایه، هم در داخل بازار را اشباع کنند و هم بیش از حال و گذشته اقدام به صادرات کنند، آیا هیچ فکر کرده‌اید که در نبود کیفیت مناسب و قابل اتکا و خدمات پس از فروش و...

چه ناله و نفرین‌هایی به آسمان بلند می‌شود و نه فقط نام آن بنگاه ایرانی را بلکه در شرایط طبیعی و رقابتی می‌توانست از طریق همکاری با برندهای معتبر، بنگاه موفقی شود، بدنام می‌کنیم. بلکه نام ایران و ایرانی را به کالای بی‌کیفیت، کشور بی‌مسئولیت و حتی تعابیر بسیار ناپسندتر گره می‌زنیم؟!

مسئولان دولتی آیا بهتر نیست به خاطر «رزومه»سازی از خود و با دستورات غیرمنطقی، به نام ایران بیش از این آسیب نرسانند؟!‌

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۵
هابیل
|
United States of America
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
بله مثلا درلوازم خانگی مارک دوو الان دربازار پراست.درحالیکه ایران وکره جنوبی هیچ مبادله تجاری ندارند.یعنی کلاهبرداری تو روز روشن. البته تقصیری هم ندارند مگر مافیای لوازم خانگی چیش از مافیای خودرو کمتره که مردمو از خودروهای روز دنیا محروم کرده واونارو به خرید تحقیرامیز وضدکرامت انسانی انواعی از ارابه که درایران خودرو نامیده میشود مجبور کرده.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
اسنوا امتیاز دوو را از کره جنوبی خریداری کرده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
جدی این کره اصلا تو ایران نیست چجوری از برند دوو استفاده میکنن!؟ این مملکت هیچیش شبیه هیچ جای دنیا نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
مهم پر كردن جيبشان هست تا خدمات دهي به مصرف كننده
از يكطرف محصول پر مصرف و بي كيفيت ميدهند ، از طرف ديگه مي نالن از مصرف بالاي مشتركين برق و مردم از بنزين.....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۴
این مسوولین مردم ایران رو به چشم برده نگاه میکنن که باید همه جوره در خدمت آقایون باشن و هرچی اونا دلشون خواست به مردم بدن نه اینکه مردم چی دلشون میخواد.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟