مدیرعامل و رئیس هیات مدیره هلدینگ طبیعت، با اشاره به اینکه مجموعه هلدینگ طبیعت مجموعه بسیار بزرگ و گستردهای است، گفت: تلاشمان بر این است که با اتکا به خودمان، دوباره این کارخانه را راه بیندازیم؛ اما برای اینکه فعالیت کارخانه مختل نشود، نیاز به حمایتهای همه جانبه مسئولان داریم تا به اشتغال جوانان خدشهای وارد نشود.
محمد مختاریانی، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره هلدینگ طبیعت، در گفتگو با خبرنگار «تابناک» با اشاره به اینکه این هلدینگ با هدف تأمین و توزیع کالاهای اساسی مصرفی خانوار در سراسر کشور خدماتی را ارئه میدهد، اظهار کرد: هم اکنون هلدینگ طبیعت به عنوان یکی از بازیگران اصلی بازار است که توانسته محصولات متنوع و با کیفیت دیگری نظیر برنج، روغن، چای، رب گوجه فرنگی و تن ماهی را به بازار عرضه کند.
وی با اشاره به اینکه این هلدینگ در حوزه روغن بیش از ۱۰ درصد سهم بازار را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: هلدینگ طبیعت در حوزه تن ماهی و رب بیشتر میزان تولید و در حوزه چای سهم قابل توجهی را در کشور به خود تخصیص داده است.
مختاریانی افزود: همچنین این هلدینگ در برنج ایرانی بسته بندی شده، نقش قابل توجهی در کشور دارد. همچنین ۳۵ درصد برنج وارداتی کشور توسط این هلدینگ انجام میشود.
وی ادامه داد: براساس برنامه از پیش تعیین شده، قرار است ظرف یک ماه آینده خط تولید انواع کنسروجات در کارخانه طبیعت دو، واقع در شهر ساوه افتتاح شود.
رئیس هیات مدیره هلدینگ طبیعت گفت: هم اکنون ۲ هزار و ۹۴۲ تن در این شرکت بیمه هستند و با اضافه شدن افراد روزمزد، تعدادشان به بیش از ۳ هزار تن میرسد. این میزان اشتغالزایی به غیر از سرمایه گذاری در فروشگاههای زنجیرهای است که هلدینگ طبیعت به عنوان سهامدار این بخش بوده و این فروشگاهها به نوعی به ما وابسته هستند. در مجموع نزدیک ۷ هزار تن در این هلدینگ مشغول به کار هستند.
مختاریانی گفت: حدود ۲۰ میلیارد تومان در ماه گذشته به کارکنان پرداخت شده است و با وجودی که هزار نیروی شاغل در کارخانهای بودند که منجر به آتش سوزی شده است، حقوق آنها را چند روز زودتر از موعد مقرر پرداخت کردیم و از آنها خواستیم سر کار خود حاضر شوند و تلاش کردیم که وظایف خودمان را به نحو احسن انجام دهیم.
مدیرعامل هلدینگ طبیعت، افزود: از آنجا که مجموعه هلدینگ طبیعت، مجموعه بسیار بزرگ و گسترده است، ما تلاش میکنیم با اتکا به خودمان دوباره این کارخانه را راه بیندازیم تا فعالیت کارخانه مختل نشود؛ بنابراین برای راهاندازی مجدد آن نیاز به حمایتهای همه جانبه مسئولان داریم تا به اشتغال جوانان خدشه وارد نشود.
وی با تأکید بر اینکه هلدینگ طبیعت نقش کلیدی در امنیت غذایی کشور دارد، اظهار کرد: تقریبا ۷۰ درصد کارخانه طبیعت یک در آتش سوزی دچار خسارت کامل شد. برآورد رسمی در خصوص میزان خسارت از این آتش سوزی در دست نیست. هم اکنون توسط کارشناسان در حال بررسی است تا مشخص شود، چه میزان بار از بین رفته و چند درصد تاسیسات و ماشین آلات آسیب دیدند؛ اما رقم خسارت رقم قابل توجهی است.
مختاریانی همچنین افزود: هنوز علت آتش سوزی کارخانه طبیعت مشخص نشده است. هم اکنون علت حادثه توسط کارشناسان هلدینگ، مسئولان بیمه و نهادهای امنیتی در دست بررسی است.
وی خاطرنشان کرد: بعد از وقوع آتش سوزی مسئولان استانی از این کارخانه بازدید کردند و حتی در این خصوص جلسهای نیز تشکیل شد. کمابیش تماسهایی نیز از سوی مسئولان کشوری داشتیم. متاسفانه بُعد آتش سوزی خیلی وسیع بود؛ بنابراین، باید یک عزم ملی از سوی مسئولان جهت حمایت از این هلدینگ صورت گیرد تا بتوانیم کارخانه را دوباره با تامین تجهیزات راه اندازی کنیم.
وی گفت: انتظار داریم که مسئولان کمک کنند تا کالا و مواد اولیه مورد نیاز را از گمرک خارج کنیم، چون این کالاها چندین ماه است، در گمرک مانده است؛ برای نمونه، مواد اولیه روغن و برنج وارداتی که طبق قوانین وارد کشور شده، همچنان در گمرک است.
مختاریانی خاطرنشان کرد: انتظار داریم با حمایت مسئولان و تسهیل قوانین و مقررات بتوانیم به چرخه تولید بازگردیم تا برند طبیعت دچار رکود نشود و همچنان با قدرت هر چه بیشتر به فعالیت خود در بازار ادامه دهد. همچنین بیمه باید در این زمینه کمک کند تا با پیش پرداختها بتوانیم ماشین آلات و مواد اولیه را سفارش دهیم.