بسته اخبار حوادث هشتم آبان ماه ۱۴۰۰؛
تعرض ۲ شرور به دختر عطرفروش
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ قتل پدر و پسر برای سرقت/ پایان سه ماه فرار کارگر تعمیرگاه/ قاچاق گازوئیل با بارنامه بنزین/ پشیمانی قاتل در دادگاه/ مدیران یک شرکت معدنی در کرمان بازداشت شدند/ تعرض ۲ شرور به دختر عطرفروش/ آشوب مرگبار در صحنه خرید و فروش سلاح!/ جیب بری زن ۶۵ ساله در بهشت زهرا
مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (شنبه هشتم آبان ماه سال ۱۴۰۰) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۵ میلیون و ۹۱۶ هزار و ۲۱۱ تن رسید.
بیشتر بخوانید
قتل پدر و پسر برای سرقت
راز قتل مرد دامدار و پسر نوجوانش به دست سارقان شرور با ردیابیهای پلیس گرگان فاش شد.
بیشتر بخوانید
پایان سه ماه فرار کارگر تعمیرگاه
کارگر تعمیرگاه که سه ماه قبل پس از قتل همکارش فرار کرده بود، در یکی از شهرهای شمالی کشور دستگیر شد.
بیشتر بخوانید
قاچاق گازوئیل با بارنامه بنزین
فرمانده انتظامی بم از توقیف یک دستگاه تریلر سوخت رسان خبر داد که با بارنامه بنزین در حال قاچاق ۳۰ هزارلیترگازوئیل بود.
بیشتر بخوانید
پشیمانی قاتل در دادگاه
پسر جوان که متهم است در یک درگیری جمعی مرتکب قتل شده، در حالی پای میز محاکمه ایستاد که از این جنایت ناخواسته ابراز پشیمانی کرد.
بیشتر بخوانید
مدیران یک شرکت معدنی در کرمان بازداشت شدند
در عملیات ماموران پلیس امنیت اقتصادی، مدیرعامل و مدیر روابط عمومی یکی از شرکتهای معدنی در کرمان به جرم اختلاس دستگیر و به مرجع قضایی معرفی شدند.
بیشتر بخوانید
تعرض ۲ شرور به دختر عطرفروش
دخترجوان که اینترنتی عطر و ادکلن میفروخت، وقتی نشانی خانهاش را به خریدار میداد تا برای تحویل کالا به آنجا برود، تصور نمیکرد از سوی او و دوستش مورد تعرض و سرقت قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید
آشوب مرگبار در صحنه خرید و فروش سلاح!
متهم به قتلی که پس از یک سال زندگی مخفیانه، خود را تسلیم نیروهای انتظامی مشهد کرده بود، در حضور قاضی ویژه قتل عمد، پشت پرده «آشوب مرگبار در صحنه خرید و فروش سلاح» را فاش کرد.
بیشتر بخوانید
جیب بری زن ۶۵ ساله در بهشت زهرا
زن میانسال با سوءاستفاده از شلوغی و ازدحام جمعیت آخر هفتهها در بهشت زهرا، نقشه جیببریهایش را اجرا میکرد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
با «پیامک واریز اشتباه» حسابتان خالی نشود
برخی از کلاهبرداران و سودجویان در فضای مجازی با شیوه بازگشت وجه یا واریز اشتباه وجه اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکنند و از این رو لازم است که شهروندان هوشیاری خود را حفظ کرده و توجه داشته باشند که هیچ بانکی اقدام به ارسال پیامک بازگشت وجه برای مشتریان خود نمیکند. در این روش عمدتا مجرمان پیامکی با این محتوا برای مشتریان خود ارسال میکند که «مبلغی به اشتباه به حساب شما واریز شده و لازم است برای بازگشت وجه به لینک زیر مراجعه کنید.» در ادامه نیز نام یکی از بانکها را در آن قید میکند.
این در حالی است که با ورود شهروندان به آن لینک درواقع به صفحات جعلی و فیشینگ هدایت شده و سودجویان با دسترسی به اطلاعات حساب بانکی شان اقدام به خالی کردن حساب آنان خواهند کرد. هیچ بانکی پیامک حاوی لینک پرداخت برای برگشت وجه را برای مشتریان خود ارسال نمیکند و شهروندان نیز در صورت مشاهده چنین مواردی لازم است که از بازکردن لینک مذکور و درج اطلاعات خود در آن خودداری کنند.