در این جلسه که در جمع مدیران بانک ایران زمین برگزار شد، سید حسن سلطانی فیروز ریاست هیئت مدیره این بانک، شرایط اقتصاد کشور را بسیار حساس عنوان کرد و گفت: تجربه سالهای گذشته نشان داده است که ما باید با حمایت اصولی از حوزه تولید و سرمایه گذاری در بخش های مولد، به ایجاد یک اقتصاد پایدار بپردازیم.
مدیرعامل بانک ایران زمین گفت: تخصیص منابع بانک ایران زمین، در راستای حمایت از تولید در ادامه این جلسه پورسعید مدیر عامل بانک ایران زمین، نقش بانکها به عنوان یکی از بخش های تامین مالی اقتصاد کشور مهم ارزیابی کرد و گفت: انتظاری که از بانکها به عنوان یکی از اساسی ترین بخشهای تامین مالی و اقتصادی می رود، قرار گرفتن در کنار تولید و تامین بخش مهمی از اعتبار حوزه تولید کشور است.
او با تاکید بر مشارکت بانکها در تامین مالی شرکتهای تولیدی گفت: بانک ایران زمین در سالهای اخیر بسیاری از منابع خود را به امر حمایت از تولید اختصاص داده اند. وی افزود: ما از مدیران خود خواسته ایم براساس خط مشی های تنظیم شده نسبت به حمایت از شرکتهای تولیدی استانهای خود اقدام کنند. که در این راستا اقدامات بسیاری انجام که اخبار آن منتشر شده است.
مجتبی شیروانی قائم مقام بانک ایران زمین که در سخنرانی خود در جمع مدیران با اشاره به این که افزایش سرمایه بانک ایران زمین به تأیید حوزه نظارت بانک مرکزی رسیده است، افزود: افزایش سرمایه از مبلغ ۴,۰۰۰ میلیارد ریال به ۲۰,۰۰۰ میلیارد ریال از محل آورده نقدی، اتفاقی بزرگ در تاریخ بانک ایران زمین است که می توان آثار مثبت بسیار مطلوبی در عملکرد بانک داشته باشد.
او افزایش قدرت تسهیلات دهی، پوشش انواع ریسک ها و افزایش قدرت چانه زنی و رقابت در بازار از جمله دستاوردهای مهم ناشی از افزایش سرمایه بانک خواند و خاطرنشان کرد: با تحقق این امر، ترازنامه بانک به اندازه کافی متوازن می شود.
عضو هیات مدیره بانک ایران زمین در ادامه به روزرسانی صورت های مالی بانک را گامی دیگر در جهت تحقق اهداف عالیه این نهاد خواند و افزود: با همراهی سهامداران و کمک بانک مرکزی، بانک ایران زمین به زودی در عرصه های جدید بانکداری حرفه وارد خواهد شد.
شیروانی همچنین چشم انداز بانک ایران زمین را تحقق شعار "بانک ایران زمین، بانک دیجیتال" دانست و افزود: تلاش ما ارائه سرویس های بانکی در قالبی نو همراه با فناوری روز دنیا است.
قائم مقام بانک ایران زمین، با اشاره به تغییراتی که در حوزه کسب و کار و ارائه خدمات مالی در کشور رخ داده است، گفت: عرصه کسب و کار در سالهای اخیر شاهد تغییرات زیادی در کشور بوده است که این امر نیازمند گذر صنعت بانکی از شیوه سنتی به سمت بانکداری دیجیتال است. مشتری امروز خواستار خدمات نوین برپایه تکنولوژی روز است.
وی اظهار امیدواری کرد در آینده نزدیک و با ثبت نهایی افزایش سرمایه، بانک ایران زمین بتواند نقش بیشتری در توسعه اقتصادی کشور، ارائه خدمات دیجیتال و نیز کمک به رفع موانع تولید داشته باشد.