به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
«یومالله ۱۳ آبان روز استکبارستیزی و خیزش علیه ظلم و کفر بر مبنای شعار «اَشِدّاءُ عَلَی الکُفّار» است. این روز که با نام پرچمدار مبارزه با آمریکا، امام خمینی (قدس سره) گره خورده است، در تاریخ مجاهدتهای ملت مسلمان ایران یادآور حوادث و درسهای فراوانی است که باید آنها را فرابگیریم و به آنها پایبند باشیم.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تجلیل و پاسداشت یاد و خاطره امام عظیمالشأن و شهدای دانشآموز، یومالله ۱۳ آبان را گرامی میدارد و اعلام میکند:
استکبارستیزی اصلی قرآنی و بر مبنای محاسبات منطقی و عقلی دقیقی است و باید به فرهنگ استکبارستیزی بعنوان یک فرهنگ دینی نگریست.
جمهوری اسلامی ایران امروز با بهکارگیری مؤلفههای قدرت خود یک موضع تهاجمی منطقی و عقلانیت محور ضد نظام سلطه دارد و از این موضع حقطلبانه خود کوتاه نخواهد آمد.
سیزدهم آبانماه گرچه برای مردم ایران یک روز ملی است، اما امروز استکبارستیزی و مبارزه با آمریکا یک نهضت جهانی شده است.
ملتهای آزاده جهان ماهیت و ریشه شعارهای ضد استکباری ملت ایران را فهم میکنند و با ملت ما در مبارزه با نظام سلطه همراهی دارند.
نظام اسلامی ما در موضع اقتدار و عزت در مقابل زورگویی و زیادهطلبی آمریکا مقاومتی فعال و هوشمندانه داشته است و امروز تبدیل به یک نظام عزیز، مقاوم و صاحب اقتدار منطقهای شده است.
انقلاب اسلامی در دفاع صریح و صادقانه از همه مظلومان ملتزم به مبانی دینی و قرآنی است و لحظهای از ستیز با استکبار عقب نخواهد نشست. ملت مؤمن و انقلابی ما نیز ترفندهای نظام سلطه و توطئههای پیچیده استکبار را میشناسند و جنایتهای آمریکا را از یاد نخواهد برد. کودتای ۲۸ مرداد و حمله نظامی به ایران تحریمهای ظالمانه، فتنه انگیزیهای سیاسی و امنیتی، ترور سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و اخیرا نیز دزدی دریایی و تعرض به نفتکش ایرانی که البته ناکامی و رسوایی جدیدی برای امریکا رقم زد نمونهای از جنایتهای رژیم آمریکاست.
ملت ما فشار حداکثری آمریکا را با شکست مواجه کرده است و آمریکای ستیزه جو را تحت فشار افکار عمومی و فریادهای حق طلبانه به انزوا خواهدکشاند. ایران قوی، آمریکای جنایتکار را در موضوعاتی، چون کشتار مردم بی دفاع، حمایت از تروریزم، نقض حقوق بشر و استفاده از سلاحهای کشتار جمعی مجرم میشناسد و در مواجهه با ظلم و طغیان آمریکا دست برتر را دارد. (إن الباطل کان زهوقا)»