به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سازمان بهداشت عمومی انگلیس اعلام کرد که در یک شبانه روز گذشته ۲۱۴ نفر در این کشور به دلیل ابتلا به کرونا جان باخته و ۳۷ هزار و ۲۶۹ نفر دیگر به این ویروس منحوس مبتلا شدهاند.
طبق آمارها دیروز (چهارشنبه) ۲۱۷ نفر و سهشنبه هم ۲۹۳ نفر بر اثر کرونا جان باختند. این برای سومین روز پیاپی است که آمار تلفات کرونایی از مرز ۲۰۰ نفر در انگلیس تجاوز کرده و کل آمارها به ۱۴۱ هزار و ۳۹۵ نفر رسیده است.
بر اساس آخرین دادههای منتشر شده در حال حاضر ۹ هزار و ۵۱۷ بیمار کرونایی در مراکز درمانی انگلیس بستری هستند. این درحالیست که طی ۲۸ روز گذشته ۱۴۱ هزار و ۳۹۵ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شدهاند.
نتایج بررسیهای گروه تحقیقاتی «ریاکت» حاکیست که نرخ شیوع کرونا در انگلیس به بالاترین حد رسیده است. دانشمندان این مساله را به شیوع کرونا در مدارس نسبت داده و ده روز آینده را که دانشآموزان از تعطیلات پایان ترم بر میگردند حیاتی خواندهاند.
وزارت آموزش انگلیس سهشنبه گذشته اعلام کرد که ۳.۲ درصد دانشآموزان – حدود ۲۴۸ هزار نفر – در یک هفته منتهی به ۲۹ مهر (پیش از آغاز تعطیلات پایان ترم) غایب بودهاند. این میزان در قیاس با هفته قبل از آن ۰.۶ درصد معادل ۳۹ هزار دانشآموز افزایش نشان میدهد. طبق آمار منتشر شده، ۸۸.۲ درصد دانشآموزان در یک هفته منتهی به ۲۹ مهر در کلاس حاضر بودند که ۱.۸ درصد نسبت به یک هفته قبل از ان کاهش نشان میدهد.
وزیر آموزش انگلیس چندی پیش با اشاره به گسترش سویههای جدید کرونا در این کشور، از احتمال بازگشت بخشی از محدودیتها و پروتکلهای بهداشتی در مدارس خبر داد. «ناظم زهاوی» با تشریح برنامه اضطراری دولت برای باز نگه داشتن مدارس گفت که استفاده از ماسک صورت توسط دانشآموزان ممکن است دوباره اجباری شود.
زمزمه بازگشت محدودیتهای کرونایی در انگلیس اخیرا دوباره بالا گرفته است و دولت لندن در یک عقب نشینی آشکار هشدار داده که در صورت شیوع موج جدید کرونا و افزایش فشارها بر مراکز بهداشتی این کشور، برخی از محدودیتهایی را که دو ماه پیش رفع کرد دوباره اعمال میکند.
نتایج تازهترین نظرسنجی صورت گرفته نشان میدهد که بخش قابل توجهی از مردم خواستار اعمال دوباره محدودیتهای کرونایی هستند. تحقیقات روزنامه ایندیپندنت حاکیست که ۴۰ درصد مردم تمایل دارند محدودیتهای قرنطینه اعمال شود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.