وزیر نیرو:

کارگروه ملی احیای زاینده‌رود در دولت تشکیل می‌شود

وزیر نیرو با اعلام اینکه پای اجرای عدالت در موضوع آب ایستاده‌ام، گفت: کارگروه ملی ستاد احیای زاینده‌رود در سطح عالی دولت تشکیل می‌شود و بلافاصله بعد از بازگشت به تهران و ارائه گزارش به دولت، با زنده کردن این کارگروه، جلسات مختلفی با دستگاه‌های دیگر خواهیم داشت.
کد خبر: ۱۰۸۷۳۰۴
|
۲۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰۶:۳۵ 13 November 2021
|
6354 بازدید
|
۵
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، علی‌اکبر محرابیان شامگاه جمعه (۲۱ آبان) در جلسه سازگاری با کم‌آبی استان اصفهان که در محل استانداری برگزار شد، به بازدید میدانی امروز خود از مناطق مختلف اصفهان اشاره کرد و افزود: متاسفم که امروز مردم استان اصفهان به دلیل بی‌آبی باید چنین شرایطی را تحمل کنند. باید با مردم صادقانه صحبت کنیم و نباید قول یا وعده‌هایی به مردم بدهیم که چند سال دیگر شرم حضور در جمع مردم را داشته باشیم.

وزیر نیرو با اشاره به اینکه مشکلات امروز اصفهان حاصل چند دهه بی‌برنامگی و بارگذاری‌های بی‌جا بر آب اصفهان است، تصریح کرد: مشکل امروز آب اصفهان مربوط به بارگذاری‌های بی‌جا، بلندپروازانه و رویایی در بخش‌های مختلف است.

وی گفت: نخستین کاری که باید بکنیم، تعادل‌بخشی میان منابع و مصارف است، نه به این معنا که کسی سفره‌اش را جمع کند، بلکه باید روش‌های خود را اصلاح کنیم.

وی با تاکید بر ضرورت اصلاح تخصیص‌های آبی، افزود: برای صنعت استفاده از پساب بسیار پایدارتر و مطمئن‌تر از آبی است که ممکن است باشد یا نباشد، همچنین اصلاح مصرف آب در بخش کشاورزی نیز باید در دستور کار قرار گیرد تا با آب کمتر، محصول بیشتر و باکیفیت‌تر تولید کنیم.

محرابیان تصریح کرد: در این زمینه باید یکی از معاونان خود را به عنوان معین انتخاب کنم تا بر آب از مبدأ تا مقصد نظارت کند و به طور قطع فردی بسیار متخصص و امین را انتخاب خواهم کرد.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه پای اجرای عدالت در موضوع آب ایستاده‌ام، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات امروز ناشی از بی‌قانونی است، درحالی که اگر قانون به نحو مطلوب اجرا شود، حتی اگر قانون اشتباهی داشته باشد، بهتر از بی‌قانونی است. متاسفانه در بسیاری از موارد قانون اجرا نشده و این موضوع خاص زاینده‌رود و اصفهان نیست، بلکه در بسیاری از مناطق است، اما باید به قانون برگردیم.

وی در ادامه به کارگروه ملی ستاد احیای زاینده‌رود اشاره کرد و گفت: این کارگروه در سطح عالی دولت تشکیل می‌شود و بلافاصله بعد از بازگشت به تهران و ارائه گزارش به دولت، با زنده کردن این کارگروه، جلسات مختلفی با دستگاه‌های دیگر خواهیم داشت.

محرابیان همچنین تاکید کرد: مصوبات سنوات گذشته را دوباره بازنگری و عدم اجرای آن‌ها را بررسی خواهیم کرد تا موانع اجرایی برطرف شود.

وی درباره ساماندهی زاینده‌رود، توضیح داد: کار گذشتگان را ضایع نمی‌کنم؛ کار زیاد انجام شده، اما در عین حال خراب‌کاری هم شده است. کار مهمی که باید انجام شودُ ساماندهی رودخانه به عنوان حفظ بستر آب است که ساز و کار عملیاتی می‌خواهد.

وزیر نیرو تاکید کرد: برای ساماندهی رودخانه باید از ظرفیت مردم استفاده کرد و این کار بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست؛ همچنین حقابه‌های قانونی کشاورزان قابل نقض نیست و وزارت نیرو خود را متعهد به حقابه‌ها می‌داند.

وی همچنین معیشت جایگزین را راهکاری برای حمایت از کشاورزان دانست و افزود: کشت گلخانه‌ای، استفاده از انرژی‌های جایگزین است که منطقه شرق اصفهان پتانسیل بالایی در این زمینه دارد و اعتبار خاصی در این مورد خواهیم داشت تا با کمترین میزان آورده سرمایه‌گذاران یعنی کشاورزان، بتوانید به عنوان یک درآمد پایدار از آن بهره ببرید. این کار به معنای جایگزینی با کشاورزی نیست، اما به‌کارگیری این روش باعث ایجاد درآمد مطمئن خواهد شد.

محرابیان در ادامه، مدیریت آب را با راهکار سوم به کشاورزان پیشنهاد دارد و گفت: ما به دنبال رضایت شما هستیم و اگر شیوه‌ای پیشنهاد دهید، مدیریت را به طور کامل در اختیار خودتان قرار می‌دهیم.

انتظارات، ۲۰ سال روی هم جمع شده است

به گزارش ایسنا، استاندار اصفهان نیز در این جلسه، اظهار کرد: انتظاراتی که امروز از وزیر نیرو داریم، ۲۰ سال است که روی هم جمع شده، اما درخواست می‌کنم اعتماد کنید تا به همت وزیر نیرو این انتظارات پیگیری شود.

سیدرضا مرتضوی به برگزاری تجمعات از سوی کشاورزان در بستر زاینده‌رود طی روز‌های اخیر اشاره کرد و گفت: در حالی که بر پیگیری مطالبات خود اصرار می‌کنید، مراقب باشید مورد سوءاستفاده دشمنان قرار نگیرید.

استاندار اصفهان از وزیر نیرو خواست تا صورتحسابی برای حقابه کشاورزان تعریف شود و ادامه داد: اجازه دهید در یک بازه زمانی حقابه‌هایی که از استان خارج و صرف بخش‌های دیگر می‌شود را محاسبه و خسارت را در بین کشاورزان توزیع کنیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
در فصل زمستان و پاییز کمبود برق نداریم از طرفی بارش های خوبی در شمال کشور و یا حتی در جنوب کشور داریم که به دریا می رود ایا نمی شود با یک طرح و اجرای برنامه ای دقیق روان ابهای باران را در محل هایی تجمیع کرد و قبل از ورود به دریا و شور شدن با موتورهای قوی انها را به مناطق مرکزی یا پشت سدها پمپاژ کرد برای مثال در دروز اخیر حجم آب بسیاری وارد دریای خزر شد در حالی که شهر های شرقی نوار شمالی کشور کمبود اب هستند و اختلاف سطح کمی با ماطق غربی سواحل حزر دارند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
چش نخوری داداش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
يادتان باشد كه زاينده رود از كوهرنگ تا گاوخوني است و محدود به خود شهر نيست در ضمن اين كارگروه بايد در سطح بالاتري تشكيل شود چراكه وزارت نيرو تنها متولي نيست اتفاقا متهم اصلي است..
تنها
|
Netherlands
|
۰۸:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
بجای تشکیل کارگروه و هزینه تراشی های بیهوده کار اساسی انجام بدهید آن موقع که با بودجه های کلان سپاه مدام سدسازی میکرد کجا بودید ؟؟؟
mojtaba
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۲
هر جا این کارها رو کردند محیط زیست اون ناحیه رو نابود کردند و این مسبوق به سابقه است و باید از تنها کشور موفق منطقه که متاسفانه دشمنش ماست یاد بگیریم که اصلا کمبود آب ندارد با مدیریت درست همان قدر آبی که دارد . هنوز مردم کشور ما و مهمتر مسئولین ما نمی خوان کم آبی رو بپذیرن و چاره علمی و صرفه جویی منطقه ای داشته باشند، چرا آب های فاضلاب این شهرهای رو تصفیه و وارد چرخه مصرف کارخانه و کشاورزی نمی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟ از بودجه های استانی استفاده کنید و سرمایه مردم اصفهان که ماشاالله بسیار ثروتمندند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟