به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و ششمین روز آبان ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
26 آبان 1301، دكتر «آرتور ميلسپو» و هيأت مالي آمريكا وارد تهران شدند.
26 آبان 1325، قرارداد نقشه برداری از شهر تهران برای استفاده در لولهکشی بین شهرداری تهران و یک شرکت انگلیسی به نام «الکساندر گیپ» منعقد شد.
26 آبان 1332، ابوالقاسم پناهی وزیر کار به جای مهندس شریف امامی به ریاست سازمان برنامه منصوب شد.
26 آبان 1333، مهندس قاسم اشراقی وزیر سابق پست و تلگراف به قائم مقامی سازمان برنامه منصوب شد.
26 آبان 1349، به دنبال مذاکرات نماینده ایران در کنسرسیوم سهم ایران از درآمد نفت ۶۱ درصد و کنسرسیوم ۳۹ درصد شد.
26 آبان 1352، عوارض و سود بازرگانی خودروهای وارداتی ۴۰ درصد افزایش یافت.
26 آبان 1392، صندوق بین المللی پول میزان پرداخت یارانه سوخت از سوی دولت ایران را معادل ۷/۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برآورد و اعلام کرد ایران از این نظر در منطقه خاورمیانه اول اما از نظر اختصاص هزینه برای بخش آموزش هشتم شده است.
26 آبان 1394، نمایندگان مجلس، در جلسه علنی پارلمان، میزبان وزیر اقتصاد بودند. علی طیبنیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی که میتوان گفت یکی از وزیرانی است که بیشترین حضور در پارلمان برای پاسخگویی را تجربه کرده و سه کارت زرد از نمایندگان دریافت کرده است، برای موضوع عملکرد مالیاتی این وزارتخانه در قبال اصناف و مشاغل به مجلس رفت و نمایندگان مجلس را قانع نمود.
26 آبان 1395، رئیس پلیس راهور استان البرز از توقیف یک دستگاه خودرو «کیا اسپورتج» با ۷۳ میلیون و ۳۰۰ هزار ریال خلافی و ۷۹ فقره تخلف پرداخت نشده در شهر کرج خبر داد.
26 آبان 1397، دومین محصول پسابرجامی یعنی پژو ۳۰۱ به صورت آزمایشی تولید شد.
26 آبان 1398، شرکت آرامکوی عربستان در آخرین گزارش خود ارزش این شرکت را بین 1.6 تا 1.7 تریلیون دلار اعلام کرد که بسیار پایینتر از 2 هزار میلیارد مورد انتظار ولیعهد این کشور بود.
26 آبان 1399، پیرو مصوبه امروز یکصد و سیزدهمین جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار کشور قیمت مصوب دولتی نهادههای دامی از مبدا بنادر ایران افزایش یافت. به این ترتیب نرخ ذرت دامی هر کیلوگرم ۱۷۰۰ تومان، جو دامی هر کیلوگرم ۱۷۰۰ تومان، کنجاله سویا هر کیلوگرم ۳,۲۲۰ تومان و دانه سویا هر کیلوگرم ۳,۱۰۰ تومان تعیین شد.
منابع: روزنامه دنیای اقتصاد و موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.