به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، یک ماهی میشد که همهمه کاندید شدن معلم فداکار بیجاری در لیست ۱۰ معلم برتر جهان، ایران را شگفتزده کرد.
معلمی از خطه کردستان و زاده بیجار گروس، معلمی که نام و آوازه فداکاریهایش، همچون اسمش تا ثریا رفته و همه او را به عنوان فرشته نجات کودکان این مرز و بوم میشناسند.
معلمی که در طی ۲۶ سال خدمت خود در روستاهای محروم و دور افتاده استان، خود را وقف آینده و رسیدگی به کودکان محروم روستایی کرده است.
در دوران کودکیش رویای پرواز را در سر میپروراند و آرزویش این بود که خلبان جتهای جنگی شود و آینده خود را در خلبانی میدید، اما دست تقدیر او را به سوی شغل معلمی سوق داد تا فرشته نجاتی باشد برای کودکانی که از فقر و محرومیت و بیماری رنج میبرند.
۲۶ سال از عمر خود را در روستاهای دور افتاده و محروم استان صرف کرد تا هیچ کودکی به دلیل دوری و عدم توان مالی از تحصیل بازنماند.
ثریا مطهر نیا، معلمی فداکار و دلسوز که همه هم و غم خود را برای کودکان محروم روستایی گذاشته و سمنی را راهاندازی کرده است که امروزه قریب به یک هزار و ۱۰۰ کودک را تحت پوشش خود قرار داده است که از این تعداد کودک نزدیک به ۲۷۰ نفر از آنها از بیماریهای سخت رنج میبرند و نیازمند درمان فوری هستند.
در بیست و ششمین سال خدمت خود، برای اولین بار در بنیاد وارکی در لیست ۱۰ معلم برتر جهان قرار گرفت.
کارنامه فداکاریها، جانفشانیها و از خود گذشتنها و اقدامات انسان دوستانه این معلم فداکار بیجاری آنچنان وسیع است که همه یقین داشتند که جایزه یک میلیون دلاری وارکی متعلق به وی خواهد بود؛ جایزهای که قرار بود صرف کودکان محروم روستایی شود.
بر خلاف انتظار همه، در پشت پرده این حکایت شیرین و دلچسب انتخاب معلم کردستانی در لیست معلمان برتر دنیا، هرچه که بود، جایزه وارکی به وی نرسید!!
این معلم فداکار بیجاری گفت: جایزه یک میلیون دلاری وارکی به معلمی رسید که حتی یک صدم من هم رزومه نداشت.
ثریا مطهرنیا در گفتوگو با ایسنا در خصوص بنیاد وارکی، اظهار کرد: بنیاد وارکی هرساله با همکاری یونسکو از کل دنیا سعی دارد که بهترین معلم را شناسایی و معرفی کند.
وی ادامه داد: امسال از بین ۱۲۱ کشور و کاندید شدن بالغ بر ۸ هزار معلم از سراسر دنیا، بنده در لیست ۱۰ نفر برتر آنها قرار گرفتم.
مطهرنیا یکی از دلایل موفقیت خود را عشق، علاقە، تعهد و وظیفە انسانی خود در قبال کودکان محروم روستاها دانست و افزود: یکی از شاخصهایی که بنیاد وارکی بسیار بر آن تاکید و من را به عنوان ۱۰ نفر برتر منتخب کرد؛ بحث کارهای بشر دوستانە برای کودکان روستایی و همچنین فعالیت در حوزە مرمت مدارس فرسودە و تجهیز امکانات آموزشی مدارس بودە است.
وی داشتن ارتباط عاطفی و صمیمانه با مردم روستا را یکی از دلایل موفیقت خود در این زمینه دانست و افزود: داشتن ارتباط عاطفی و صمیمانه با مردم روستا سبب شد تا والدین بچهها بیشتر به حرفهای من گوش کنند.
این معلم فداکار بیجاری گفت: اوایل خدمت خود، بسیاری از خانوادهها به دلیل مشکلات مالی و ... نسبت به سوادآموزی و تحصیل دختران بیتفاوت بودند، و در همان سالها سعی کردم تا آنجایی که برایم مقدور است از ترک تحصیل حتی یک کودک هم جلوگیری کنم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.