یک مقام مسئول توانیر تشریح کرد؛

۸ دلیل عمده افزایش مصرف مشترکین خانگی

مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر با اشاره به هشت عامل مصرف برق بالاتر از الگوی مشترکان، گفت: با استفاده از تجهیزات متعارف برقی می‌توان از اتلاف انرژی جلوگیری کرد.
کد خبر: ۱۰۸۹۳۵۹
|
۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۹ 23 November 2021
|
3913 بازدید

۸ دلیل عمده افزایش مصرف مشترکین خانگی

به گزارش مهر به نقل از وزارت نیرو، عبدالامیر یاقوتی با اشاره به عوامل سوق از خوش مصرفی به سمت پرمصرفی یا بدمصرفی اظهار کرد: حدود ۸۶ درصد مشترکان خانگی کمتر از ۳۰۰ کیلووات ساعت (مصرف تا الگوی مصرف در ماه‌های گرم) در ماه مصرف می‌کنند، بنابراین در صورت توجه به چگونگی مصرف و البته استفاده از تجهیزات متعارف برقی، تمامی مشترکان می‌توانند مصرف خود را به گونه‌ای مدیریت کرده که همواره کمتر از الگو، برق مصرف کنند.

وی با بیان اینکه عوامل مختلفی باعث می‌شود مشترکان بیش از سقف الگوی مصرف استفاده کنند، اضافه کرد: عواملی همچون استفاده از تجهیزات کم بازده به‌خصوص یخچال، فریزر، استفاده از چند یخچال، عدم توجه به خاموش کردن تجهیزات برقی در صورت عدم نیاز به آنها (مثل تلویزیون، لامپ اضافه و کولر)، استفاده از کولر گازی در مناطق مرکزی و شمالی کشور و استفاده از یک انشعاب خانگی برای چند مکان مهم و تأثیرگذار است.

مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و امور مشترکان توانیر ادامه داد: استفاده از انشعاب خانگی برای مصارف دیگر (از جمله برق عمومی، چاه آب و …)، استفاده از تجهیزات خاص برای بیماران (البته برای بیماران خاص تسهیلاتی دیده شده است) و استفاده از لامپ‌های پرمصرف از دیگر عوامل دخیل در افزایش مصرف مشترکان است.

وی افزود: در مجموع حدود ۳۵ درصد مصرف در تابستان و مناطق غیرگرم مربوط به کولرهای آبی، ۲۷ درصد به یخچال و فریزر، ۲۰ درصد به تجهیزات صوتی و تصویری، ۵ درصد به روشنایی و مابقی به سایر تجهیزات از جمله جاروبرقی، ماشین لباسشویی، اتو، سشوار و … اختصاص دارد.

یاقوتی با اشاره به تأثیر وسایل برقی غیراستاندارد بر مصرف برق یک خانوار گفت: طبیعی است که استفاده از تجهیزات با بازدهی انرژی پایین می‌تواند سبب افزایش مصرف برق شود. در انتخاب و تهیه کالا خصوصاً وسایل برقی توجه به مواردی چون شکل ظاهری، مدل، کارخانه سازنده و تکنولوژی ساخت، شرط‌های لازم در انتخاب یک کالا محسوب می‌شوند، اما توجه به نشان استاندارد و برچسب انرژی از شرط‌های ضروری در انتخاب و تهیه وسایل برقی خانگی است.

وی ادامه داد: این علائم اطلاعات بسیار مفیدی را در زمینه ایمنی، بازدهی و میزان مصرف انرژی وسایل برقی با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهند در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد. به‌عنوان مثال یک کولر گازی با راندمان ۷.۵ بی تی یو به ازای هر وات دو برابر یک کولر گازی با راندمان ۱۵ بی تی یو به ازای هر وات مصرف برق دارد. یا یک یخچال با رده انرژی E دو برابر یک یخچال مشابه با رده انرژی A مصرف برق دارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟