به گزارش «تابناک»، شهرکی در گفتگو با ایسنا افزود: ذخایر قطعی سنگهای تزئینی و نما شامل گرانیت، مرمر، تراورتن و مرمریت یافت شده این استان ۲۳۶ میلیون و ۶۴۹ هزار تُن است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه بیان کرد: از جمله سنگهای ساختمانی سیستان و بلوچستان میتوان به سنگهای گرانیت اشاره کرد که بیشترین ذخیره آن در جنوب و جنوب شرق استان واقع شده است.
شهرکی گفت: ۲۸ فقره از معادن سیستان و بلوچستان مربوط به معادن سنگهای گرانیتی است و این استان به علت دارا بودن یکی از بزرگترین تودههای گرانیتی کشور (باتولیت زاهدان) به طول ۱۰۰ کیلومتر و عرض حدود ۲۰ کیلومتر امکان راه اندازی صدها معدن سنگ گرانیت را دارد.
وی خاطرنشان کرد: از ۶۰ نوع ماده معدنی در کشور ۲۵ نوع آن در ۳۳۰ معدن سیستان و بلوچستان یافت میشود.
شهرکی افزود: سیستان و بلوچستان از منظر ساختار زمین شناسی خاستگاه مناسبی برای انواع مواد معدنی است به طوری که تنوع کانیهای معدنی شناسایی شده در آن نشان دهنده استعداد بالقوه در این بخش است.
وی تاکید کرد: سهم قابل توجه معادن و ذخائر معدنی در شکل گیری صنایع استان اهمیت بخش معدن را به عنوان زیر ساخت توسعه و تامین کننده مواد اولیه صنایع بزرگ و پایدار نشان میدهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اظهار کرد: سیستان و بلوچستان دارای ۴۰۰معدن گنجینه بزرگی از مواد معدنی است که سرمایهگذاران بویژه بنگاههای بزرگ اقتصادی میتوانند با نگاه ویژهای به این منطقه از ظرفیتهای فراوان آن استفاده کنند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.