ته چین؛

دستور پخت جوجه بندری

کد خبر: ۱۰۹۵۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 01 January 2022
تعداد بازدید : 6032
کد خبر: ۱۰۹۵۰۷۳
|
۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۰۰ 01 January 2022
|
13999 بازدید
|
۱
بازدید 13999
۱
جوجه بندری یکی از غذاهای خوشمزه است که هم به صورت کبابی و هم به صورت سرخ شده قابل تهیه است. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۱
تاتوی دست چقدر زشته؟!!!
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟