در گفتگو با المیادین؛

مادورو: آیت‌الله خامنه‌ای مردی با درایت است

رئیس جمهور ونزوئلا در گفتگو با «المیادین» اظهار کرد مردم ونزوئلا در برابر حملات وحشیانه امپریالیسم آمریکا و متحدانش مقاومت کرده‌اند و اکنون در مورد روابط با برخی کشور‌ها از جمله ایران و سوریه صحبت می‌کنند.
کد خبر: ۱۰۹۵۴۰۸
|
۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۹ 27 December 2021
|
7931 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا اظهار داشت که کشورش در نتیجه کار مستمر شاهد روند بهبود اقتصادی است و سال ۲۰۲۱ اولین سالی است که کشورش از آغاز تحریم‌های امپریالیسم آمریکا، رشد اقتصادی به ثبت رسانده است.

مادورو گفت: نه تنها مقاومت کردیم، بلکه تأکید کردیم که بر اساس کار گروهی باید پیشرفت کنیم. بر این اساس ونزوئلا به تدریج در حال پیشرفت واقعی اقتصادی است و می‌خواهد بر اساس کار جمعی و گروهی و با فعال کردن همه بخش‌های اقتصادی پیشرفت کند.

وی گفت: من به عنوان رئیس جمهور باید در حد این ملت قهرمان می‌بودم. فیدل کاسترو، رئیس فقید کوبا به رئیس جمهور چاوز می‌گفت که انسان باید در هر شرایطی مبارزه کند و معتقد بود که باید تا آخرین نفس مبارزه کرد. ما مردمی هستیم که در برابر حملات امپریالیسم آمریکا و متحدانش در جهان مقاومت کرده‌ایم.

رئیس جمهور ونزوئلا که با شبکه المیادین گفتگو می‌کرد، افزود: خوان گوایدو رهبر مخالفان، نوعی «فرانکنشتاین» سیاسی است که شکست خورد. امپریالیسم هم معتقد است که ونزوئلا متعلق به آن است و از طریق سبک استعماری خود می‌تواند رئیس‌جمهوری را منصوب کند. باید امپریالیسم و ​​فرانکشتاین آن‌ها را در باتلاق رها کرد.

رئیس جمهور ونزوئلا در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با المیادین به موضوع فلسطین اشاره کرد و گفت: هیچ کس در جهان وجود ندارد که از ما بخواهد تا دست از فلسطین برداریم. فلسطین جایگاه بسیار والایی دارد و جنایتکاران تمامی این جنایاتی که در حق ملت فلسطین انجام می‌دهند، روزی باید تاوان آن را بدهند.

وی ادامه داد: حمایت من از فلسطین همه جانبه است و تا ابد ادامه خواهد داشت. ما از جهانیان می‌خواهیم که فلسطین را به حال خود رها نکنند. جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین بی سابقه است و قتل زنان و کودکان غیر قابل توصیف است.

مادورو با تاکید بر اینکه فلسطین مستحق حمایت مستحکم و شجاعانه حاکمان کل جهان است، گفت: فلسطین فریاد کمک می‌زند. فلسطین از شما می‌خواهد که از آن حمایت کنید، زیرا هر روز در معرض جنایات و کشتار جوانان است.

رئیس جمهور ونزوئلا در بخش دیگری از این مصاحبه به روابط ونزوئلا و سوریه اشاره کرد و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه را «مردی شجاع، قهرمان و مبارز» خواند. وی گفت: سرنوشت (سوریه) این بود که یک جنگ تروریستی را تحمل کند.

وی افزود: مردم سوریه در طول ۱۱ سال گذشته رنج‌های زیادی را متحمل شده‌اند و آن‌ها می‌دانند که چگونه استقامت کنند و چگونه پیروز شوند. ارتش سوریه به همراه مردم سوریه و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در این کشور قیام خواهند کرد. سوریه دوباره و به طور کامل آزاد خواهد شد.

مادورو تأکید کرد که جهان عرب و کل جهان از چگونگی احیای سوریه در سال‌های آینده شگفت‌زده خواهند شد.

مادورو در ادامه به روابط خوب کشورش با ایران اشاره کرد و گفت: روابط با جمهوری اسلامی ایران همیشه خوب بوده است، چه در دوره احمدی‌نژاد، چه در دوره حسن روحانی و چه اکنون در دوره ابراهیم رئیسی.

او گفت که با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران بر سر مجموعه‌ای از برنامه‌های جدید به توافق رسیده است: کمیته بین دولتی دو کشور در حال کار بر روی این پروژه‌های جدید است.

رئیس‌جمهور ونزوئلا در ادامه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران را تحسین کرد و ایشان را «مردی با درایت و برخوردار از هوش بالا» خواند.

مادورو همچنین شهید سردار سلیمانی را مردی شجاع و خوش‌بین در زندگی توصیف کرد و گفت: خدا را شکر می‌کنم که با ایشان آشنا شدم.

وی خاطرنشان کرد: «سردار سلیمانی با تروریسم و ​​جنایتکارانی که به مردم محور مقاومت حمله کردند، مقابله کرده بود. او مرد شجاعی بود.»

مادور از سفر سردار سلیمانی در سال ۲۰۱۹ و در جریان «جنگ برق» امپریالیسم علیه ونزوئلا به این کشور خبر داد و گفت: سلیمانی در آن زمان به ونزوئلا آمد و درباره زمینه‌های مختلف کهربایی از جمله سیستم برق، صحبت کردیم و همه چیز‌هایی که با او صحبت کردیم اجرا شد.

رئیس جمهور ونزوئلا بر لزوم بلند کردن مجدد صدا در محکومیت جنایت ترور قهرمان شهید سردار سلیمانی تأکید کرد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟